Barion Pixel Drogok és gyilkosság – A Netflixen tér vissza Sofía Vergara – Coloré

Drogok és gyilkosság – A Netflixen tér vissza Sofía Vergara

2023. 12. 27.

Nagy váltás várható Sofía Vergarától. Egészen más szerepbe bújik, mint ahogyan eddig ismertük.

Sofía Vargerát a Modern család című sorozat Gloriájaként ismerhette meg a nagyközönség. Színészi munkát évek óta nem vállalt az 51 éves díva, eddig! A dögös sztár a Griselda című Netflix sorozatban tér vissza a képernyőre 2024 januárjában.

Sofía Vergara drogos dögként tér vissza

Az inkább komikaként ismert színésznő most egy teljesen másik oldalát mutathatja meg nézők millióinak a Griselda című életrajzi sorozatban, melyben egy kegyetlen, erőszakos drogbárót alakít. A latin drogkartellek rettegett nagyasszonya Griselda Blanco a valóságban is egy igen kemény nő volt; bárkit, akár a legközelebbi szeretteit is képes volt meggyilkolni, ha azok ellenszegültek neki.

Sofía Vergara
Hamarosan Griselda szerepében láthatjuk / Kép forrása: Daniele Venturelli / Contributor / Getty Images

A Keresztanyaként ismertté vált igazi Griselda Kolumbia egyik legvéresebb drogbárónője volt, aki kezéhez több ezer ember vére tapadt a pletykák szerint. Állítólag előbb lőtt, mint kérdezett, sőt szomjazott a kegyetlenkedésre.

A Netflix minisorozata azt mutatja be, hogy a könyörtelenség és az elbűvölő megjelenés halálos kettősét milyen jól használta ki a drogbárónő a kábítószer-kereskedelemben, miközben anyaként is igyekszik helyt állni.

Az előzetesben is jól látható, hogy a sminkesek sokat dolgoztak azon, hogy a bombázó színésznő minél jobban hasonlítson az eredeti Griseldára.

Nem eltűnt el, csak máshol dolgozott

A színésznő ugyan egy időre eltűnt a filmvászonról, de ez nem jelenti azt, hogy ne dolgozna, csupán az America’s Got Talent zsűriszékét melegíti évek óta.

Nyitókép forrása: Tim P. Whitby / Stringer / Getty Images