Barion Pixel Kiakadt a Modern család bombázója: Sofía Vergara szerint az akcentusa megfosztja lehetőségektől – Coloré

Kiakadt a Modern család bombázója: Sofía Vergara szerint az akcentusa megfosztja lehetőségektől

2024. 01. 25.

Sofía Vergara kolumbiai származását le sem tagadhatná. Nemcsak a külső jegyek árulkodóak, de az akcentusa is, amely még a munkáját is korlátozni tudja.

Sofía Vergara neve mostanában a válásával kapcsolatosan is felmerült, de ha a munkájára tekintünk, akkor az figyelhető meg, hogy eddigi karrierjét vígjátékok határozták meg. A legdrámaibb szerepe eddig a Griselda című sorozat, ami ma debütált a Netflixen. A hírhedt kolumbiai Griselda Blanco bőrébe bújva végre megmutathatta drámai oldalát is.

Sofía Vergara és az akcentus átka

A színésznő tisztában van adottságaival, képességeivel és azt mondta

Mindig karaktereket keresek, mert nem sok mindent tudok játszani ezzel az ostoba akcentussal. Nem játszhatok tudóst, és nem szerepelhetek a Schindler listájában. A színészi munkáim meglehetősen korlátozottak.

Sofía Vergara
Kép forrása: Variety / Contributor / Getty Images

Dráma indul

Mivel szerepei behatároltak, ezért a színésznő tisztában volt azzal, hogy a Griselda nemcsak nagy lehetőséget kínál arra, hogy megmutassa másik oldalát is, hanem egy olyan karakter szerepét játszhatta el, akibe bele tudta magát élni. Ugyanakkor új színészi technikákat kellett elsajátítania, mert ez a film nagyban különbözött a vígjátékoktól. Ebben Nancy Banks segített neki. Minden segítség és a több hónapos felkészülés ellenére a szexi díva még így is elbizonytalanodott;

A forgatás előtti este leültem a nappaliban, és azt gondoltam: Mi a fenéért hittem, hogy meg tudom csinálni?

Megcsinálta és a Netflix minisorozataként már látható Vergara Griselda Blancóként.

Nyitókép forrása: Mireya Acierto / Stringer / Getty Images