Barion Pixel Ez lesz az új kedvenc Netflix sorozatod: Mutatjuk ki váltja Anne Hathaway-t az Egy nap című romantikus drámában – Coloré

Ez lesz az új kedvenc Netflix sorozatod: Mutatjuk ki váltja Anne Hathaway-t az Egy nap című romantikus drámában

2023. 12. 14.

A könyvfalók számára lehet, hogy nem ismeretlen David Nicholls Egy nap című regénye. Az eredeti címen, azaz One Day, sorozat formájában a Netflixen lesz látható. Jövünk a részletekkel.

A Netflix sorozattá adaptálja az Egy nap című regényt, amely David Nicholls tollából született még 2009-ben.

One day
A Netflix sorozat női főszereplője Ambika Mod / Kép forrása: Tristan Fewings/BAFTA / Contributor / Getty Images

Miről szól a One Day?

Az Egy nap valóban egyetlen egy napról szól, méghozzá július 15-ről, amikor a két főhős megismerkednek. A történet húsz éven át, mindig ezt a napot mutatja meg a két főszereplő, Emma és Dexter szemszögéből.

Egy nap másképp

Emma és Dexter történetét már láthattuk a mozivásznon 2011-ben, méghozzá Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével, ugyanezzel a címmel. A film a kritikusok kevésbé, a közönséget azonban meghódította.

A sorozat szereplői

Emma bőrébe Ambika Mod bújik. Az Ez fájni fog (This is Going to Hurt) című sorozat Shurtijaként vált ismertté. Dexter szerepét pedig Leo Woodall alakítja, aki A fehér lótusz sorozat második évadából ismert.  

One day
Dexter szerepét Leo Woodall játssza / Kép forrása: Emma McIntyre / Staff / Getty Images

Érkezik, de mikor?

A Netflix már 2021-ben bejelentette, hogy érkezni fog a sorozattal, de egészen jövő év elejéig várnunk kell. Malentin-nap előtt, 2024. február 8-án megjelenik az adaptáció.

Hogy mire számíthatsz 2024 februárjában? Hát erre!

Nyitókép forrása: Ake Ngiamsanguan / Getty Images