Barion Pixel Mutatjuk, hol folytatja a Tündérkert 27 éves jóképű sztárja – Coloré

Mutatjuk, hol folytatja a Tündérkert 27 éves jóképű sztárja

2024. 05. 20.

A Tündérkertben debütált Katona Péter Dániel színházban is látható lesz, mégpedig a Thália Színház deszkáin!

Katona Péter Dániel, a Thália Színházban látható, amikor épp nem Báthory Gábor szerepében tündököl. A fiatal színész a Tündérkertben tett szert nagyobb ismertségre, hiszen könnyed eleganciával formálta meg karakterét. Tudását most a színpadon csillogtatja meg, és több darabban is feltűnik a Thália Színház színpadán, mint új társulati tag.

A Tündérkert sztárja a Tháliában

Cselvetés, szerelmi bohózat, maffia, ősbemutató, visszatérő sikerdarab. Minden megjelenik a Thália Színház következő évadának felhozatalában, ami a sikerhez kell.

A Nagyszínpadon három premiert ünnepelnek majd:

  • 2024. október 12-én a színház főrendezője, Kelemen József rendezésében érkezik Georges Feydeau: A Hülyéje című, több színen játszódó fergeteges szerelmi bohózata, mely egy megcsalás körüli eseményeket járja körbe.

Főbb szerepekben: Katona Péter Dániel, Hevesi László, Czakó Julianna, Jámbor Nándor, Jaskó Bálint, Vida Péter, Mórocz Adrienn, Kövesi Csenge, Udvarias Anna, Szabó Erika, Hunyadkürti István

  • 2024. december 7-én ünneplik majd Bernard Slade: Romantikus Komédia című vígjátékát, mely Szervét Tibor rendezésében kerül bemutatásra.

Főbb szerepekben: Zayzon Zsolt, Sóvári – Fehér Anna, Mózes András, Udvarias Anna, Gubás Gabi, Tóth Eszter

  • 2025. február 22-én egy nagy sikerű előadást mutatnak be Tasnádi Csaba rendezésében, mely nem más, mint Ray Cooney: A miniszter félrelép című fenomenális bohózata.

Főbb szerepekben: Görög László, Vida Péter, Gubás Gabi, Szabó Győző, Tamási Zoltán, Szabó Erika, Udvarias Anna, Szervét Tibor

A Télikertben négy premierrel érkezik a teátrum:

  • 2024. szeptember 27-én egy ősbemutatót tartanak, A Madám Bizsu című képzeletbeli dokumentumjáték az Arizona mulató századeleji világába repít minket Molnár Piroska címszereplésével. Az előadást írta és rendezi Göttinger Pál.

Főbb szerepekben: Molnár Piroska, Mórocz Adrienn, Hevesi László, Bordás Barbara (m.v.)

  • 2024. november 22-én egy, a teátrum számára fontos előadást mutatnak be – melynek majd 60 évvel ezelőtt a Thália Színházban volt az ősbemutatója –, a Thália Színház és a Nézőművészeti Kft. koprodukciójaként érkezik Örkény István: Tóték című remekműve Kovács Lehel rendezésében és Mucsi Zoltán főszereplésével.

Főbb szerepekben: Mucsi Zoltán, Csarnóy Zsuzsanna, Kovács Krisztián, Kövesi Csenge, Tamási Zoltán

  • 2024. február 14-én magyarországi ősbemutató érkezik a Télikertbe, Zayzon Zsolt rendezésében bemutatásra kerül George F. Walker: Bűnözőzsenik című csavaros vígjátéka, mely a maffia világába vezeti be a közönséget: Egy bandaháborúban mindig van egy nagyobb hal – a mi főhőseink ebben az esetben a legkisebb halak.

Főbb szerepekben: Bede – Fazekas Szabolcs, Katona Péter Dániel, Csarnóy Zsuzsanna, Domokos László, Kövesi Csenge

A Tündérkert fiatal színésze a Thália Színház tagjaként folytatja / Kép forrása:  Kállai-Tóth Anett / Thália Színház
A Tündérkert fiatal színésze a Thália Színház tagjaként folytatja / Kép forrása: Kállai-Tóth Anett / Thália Színház
  • 2024- április 25-én, az évad utosó premierje egy valódi sötét világot mutat be, Szikszai Rémusz rendezésében érkezik Friedrich Dürrenmatt: A csendestárs című előadása

Főbb szerepekben: Görög László, Jaskó Bálint, Bede – Fazekas Szabolcs, Czakó Julianna, Tamási Zoltán, Jámbor Nándor, Mózes András

A Thália Színház társulatának visszatérő és új tagjai is bejelentésre kerültek. A 2024/2025-ös évad a VISSZATÉRÉSEK ÉVADA címet kapta, ugyanis a következő évad premierjeinek kialakítása mellett a színház két nagyon szeretett művésze, Szabó Erika, valamint Tóth Eszter is visszatér és több új bemutatóban is találkozhat a közönség a kiváló színésznőkkel.

Új tagokkal is bővülni fog a Társulat. Az idei szerződtetési tárgyalások alkalmával a színház vezetősége szerződést ajánlott Sóvári – Fehér Annának, aki eddig egyetemi hallgatóként erősítette a társulatot, a 2024/2025-ös évadtól azonban tagként köszönthetik Annát. A színésznő nem ismeretlen a Thália Színház nézői számára, a következő évadban újabb csodálatos szerepekben találkozhatnak majd Annával.

A nagy visszatérések évada lesz a következő / Kép forrása: Thália Színház
A nagy visszatérések évada lesz a következő / Kép forrása: Thália Színház

Egy nagyon tehetséges fiatal színész is a Thália Színházhoz szerződött, akit úgy gondoljuk nem nagyon kell bemutatni, ugyanis már most nagy népszerűségnek örvend. Katona Péter Dániel a Thália Színház Társulatát erősíti majd, aki a következő évadban két új előadásban is látható lesz, az egyikben főszerepet tölt majd be.

További részletek a Thália Színház honlapján.

Nyitókép forrása: Duna TV / Megafilm