Barion Pixel Hugh Jackman testhezálló ruhát öltött magára és nem is akármiért – Coloré

Hugh Jackman testhezálló ruhát öltött magára és nem is akármiért

2023. 07. 11.

Nemcsak a színész rajongói, hanem a képregények szerelmesei is örülhetnek annak a fotónak, amit Ryan Reynolds posztolt Hugh Jackmanről a héten.

Örülhetnek a képregényrajongók, ugyanis Ryan Reynolds tegnapi Instagram-sztorija felfedte, hogy fog festeni Hugh Jackman Farkasa (Wolverine) a készülő Deadpool 3-ban. A nem túl jó minőségű fotón a két színész teljes jelmezben sétál a kamera felé, és mindketten karaktereik képregényhű ruháit viselik, Jackman a sárga-kék kosztümben feszít, Reynolds (Deadpool) pedig a már sokszor látott piros-feketét öltötte magára.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman
Ryan Reynolds és Hugh Jackman képregényhű jelmezeikben. Forrás: Instagram / Ryan Reynolds

Bár a 2017-es Logan című filmben Jackman nyugdíjba küldte karakterét, hiszen a mozi végén a főhős meghalt – ezen poénkodott is egy sort a 2018-as Deadpool 2-ben a Reynolds által alakított szuperhős -, Farkas most mégis visszatér. Ezt a két színész egy közös videóban jelentette be még 2022 szeptemberében, azonban nem arról van szó, hogy a készülőben lévő mozi felülírja a karakter sorsát, sokkal inkább arról, hogy a harmadik részben feltűnő Farkas a múltból érkezik majd.

Úgy fest, hogy a jelenleg gyártás alatt álló film – amelynek készítői abban reménykednek, hogy a Screen Actors Guild tagjainak sztrájkja előtt be tudják fejezni a munkát-, sok váratlan módon tesz majd kedvére a régi rajongóknak. Amellett, hogy lehetőséget ad Jackmannek, hogy felhúzza az Astonishing X-Men- képregényekből ismert jelmezét, a filmben Jennifer Garner, mint Elektra szerepel majd, és a pletykák szerint más egykori Fox/Marvel sztárok is visszatérhetnek majd. Eddig legalábbis Halle Berry Ciklonjáról és Ben Affleck Daredeviljéről hallani pletykákat.

„Számomra a Deadpool olyan, mint egy szorongással járó kötéltánc” – nyilatkozta Reynolds egy tavalyi interjúban a ComicBook.com-nak. „Mindig azt gondolom, hogy amikor a film éppen megfelelő, akkor még 30-40%-kal jobbá kell tennem, mint amilyen.”

A Deadpool 3-at a Bob Burgerfalodáját is jegyző Wendy Molyneaux és Lizzie Molyneaux-Loeglin írja, az első két rész írói – Rhett Reese és Paul Wernick – pedig állítólag visszatérnek, hogy közreműködjenek a forgatókönyvben. További szereplőket egyelőre nem erősítettek meg, de azt tudjuk, hogy a film lesz az első a franchise-ban, amelyet a Marvel Studios ad ki azután, hogy a Disney megvásárolta a 20th Century Foxot.

A filmet 2024 novemberében láthatják majd a mozinézők és R-besorolást kapott.

Forrás: Comicbook.com
Borítókép forrása: Noam Galai / Stringer / Getty Images