Barion Pixel Henry Cavill visszatért az Instagramra és nem is akármilyen hírrel – Coloré

Henry Cavill visszatért az Instagramra és nem is akármilyen hírrel

2023. 03. 16.

Közel három hónapos szünet után Cavill ismét posztolt Instagramra, méghozzá egy közelgő projekt első fotóját osztotta meg követőivel.

Tavaly december közepe óta csend honolt Henry Cavill, az egykori Superman közösségi oldalán, bár a színész amúgy sem volt igazán aktív posztoló. A szünetet valószínűleg a tavaly év végi szomorú hírek is indokolták, miszerint a Vaják című sorozat harmadik évadában már nem őt láthatjuk címszereplőként és megválik szuperhősjelmezétől is. Most azonban megosztott egy forgatási fotót, ami arra enged következtetni, hogy javában folynak Guy Ritchie rendező következő filmjének munkálatai. A The Ministry of Ungentlemanly Warfare címet viselő produkciót Winston Churchill miniszterelnöksége alatt történt események ihlették. A produceri székben a Top Gun-filmek Jerry Bruckheimerje ül, akinek arra vonatkozó tervei is vannak, hogy a filmet esetleg franchise-zá fejlessze a későbbiekben.

A „régi” fotón Cavill mellett Alan Ritchson (Reacher), Alex Pettyfer (A negyedik), Hero Fiennes Tiffin (Harry Potter és a Félvér herceg) és Henry Golding (Kőgazdag ázsiaiak, Úriemberek) látható egy vitorláson, a hírek szerint rajtuk kívül még feltűnik majd a filmben Eiza Gonzalez (Baby Driver, Bloodshot), Henrique Zaga (Beyond The Universe), Cary Elwes (Dűne) és Til Schweiger (Becstelen Brigantyk) is.

A kémfilm forgatókönyve Damien Lewis 2015-ös regényén alapszik, mely egy titkos, második világháborús elitalakulat történetét vette alapul, akik Winston Churchill és Ian Fleming (igen, a James Bond-könyvek írója) megbízásából az ellenség vonalai mögé nyomultak. Ritchie 2021 elején kapta meg a rendezés lehetőségét, tavaly ősszel napvilágot láttak a szereposztás első nevei is, majd elindult a forgatás, mely főként Törökországban zajlik. A sok színes karaktert és Quentin Tarantino Brigantyk-jának stílusát ígérő mozi nagy valószínűséggel 2024-ben kerül majd a mozikba, és Guy Ritchie korábbi filmjeit ismerve nem lesz hiány akcióból.

Forrás: Cosmic Book News
Borítókép forrása: Northfoto