Barion Pixel Megérkezett az előzetes Dwayne Johnson szuperhősfilmjéhez – itt a Black Adam trailere – Coloré

Megérkezett az előzetes Dwayne Johnson szuperhősfilmjéhez – itt a Black Adam trailere

2022. 06. 08.

„Az embereknek hősre volt szükségük. Black Adamet kapták.” – Dwayne „The Rock” Johnson szuperhős uniformisban mutatja meg izmait a DC közelgő filmjének előzetesében.

Egy ideje (pontosabban 2014 óta) tudjuk, hogy Dwayne Johnson, a pankrátorból színésszé és üzletemberré avanzsált sztár is csatlakozik a szuperhősök sorához, és ma meg is jelent az első előzetes a filmhez. Johnson a DC Comics képregényeiből megismert antihőst, Black Adamet fogja alakítani, karakteréről az elmúlt hónapokban pedig már több kedvcsináló fotót és videórészletet töltött fel közösségi oldalaira. A közelgő film sztorija szerint Black Adam a Justice Society of Americával (JSA) néz majd szembe, melynek tagjait Aldis Hodge (Hawkman), Noah Centineo (Atom Smasher), Quintessa Swindell (Cyclone), Sarah Shahi (Adrianna Tomaz), és Pierce Brosnan (Doktor Sors) fogják alakítani.

Black Adam
Forrás: Youtube

Szerepet kapott még a moziban James Cusati-Moyer és Marwan Kenzari is, egyelőre még nem tudni, milyen karaktereket alakítanak majd. A Black Adamet Adam Sztykiel, Rory Haines és Sohrab Noshirvani írták, a rendezői székbe az a Jaume-Collet Serra ült, akivel Johnson együtt dolgozott a tavaly megjelent Dzsungeltúrán. Azonban a szóban forgó mozi várhatóan kevésbé lesz családbarát, mint az utóbbi volt, Serra korábban „a szuperhősök Piszkos Harryjének” hívta.

Serra szerint a világnak okkal van szüksége több olyan emberre, akik a jó és a rossz között helyezkednek el – pont ahol Johnson Black Adamjét találjuk majd. Mindenképpen érdekes lesz látni, hogyan illeszkedik a film a folyamatosan növekvő DC-moziuniverzumba, és vajon látni fogjuk-e azt, hogy Black Adam cselekedeteinek bármilyen következménye átgyűrűzik a közelgő Shazam-folytatásba, hiszen az a mozi ugyanabban az univerzumban foglal helyet. Úgy tűnik azonban, hogy a DC nem különösebben összpontosít arra, hogy az összes birodalmát egyetlen összefüggő univerzumba kapcsolja, ellentétben a Marvellel.

A Black Adam idén ősszel, október 21-én veszi majd uralma alá a mozitermeket, és íme az előzetes:

Forrás: Collider.com

Ez is érdekelhet:

Gyorstalpaló a Stranger Things 4-hez

Május 26-án debütált a Netflix egyik sikerszériájának újabb etapja a streaming-felületen, a Stranger Things 4. évada két részletben érkezik meg a rajongókhoz. Első körben hét, július 1-jén pedig kettő rész jelenik meg, a Variety szerint a kilencedik két és fél (!) órásnak ígérkezik. Szomorú hír, hogy ezután már csak egy évadot fognak leforgatni a készítők a Duffer testvérek vezetésével, ahogy azt eredetileg is tervezték, így pár éven belül elbúcsúzhatunk Hawkinstól és lakóitól. Ha szeretnéd felfrissíteni az emlékeidet arról, hogy mi történt az előző három évadban, gyorstalpalónkat itt találod!