Barion Pixel Dakota Johnson megtalálta a tökéletes nyári ruhát – Coloré

Dakota Johnson megtalálta a tökéletes nyári ruhát

2022. 06. 18.

Dakota Johnson A szürke ötven árnyalata óta óriási karriert futott be, méghozzá híres szülei, Melanie Griffith és Don Jonhson segítsége nélkül.

Dakota Johnson az elmúlt 10 évben végig járta a ranglétrát és a a legkisebb szerepektől, egészen a legnagyobb alkotásokig vitte.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

Napjainkban már olyan filmek főszerepében láthattuk, mint Az elveszett lány nagysikerű Netflixes alkotás vagy éppen a Sóhajok remake. A szépséges színésznő igyekszik a lehető legszínesebben kiválasztani a szerepeit és folyamatosan új műfajokban megmutatni nagyon is sokoldalú tehetségét.

Dakota Johnsonnak azonban nemcsak a tehetsége, hanem a stílusa is irigylésreméltó. A 33 éves sztár mindig is szerette a visszafogott, egyszerű, olykor kifejezetten sportos stílust, amely az évek során szintén nagy fejlődésen ment keresztül.

Remek érzékkel választja ki a szettjeit, a hétköznapokon ugyanis lezser, mégis divatos darabokat részesít előnyben. Néhány napja Los Angelesben forgatott egy reklámfilmet a Gucci egyik kampányához, de a fotózás előtt beugrott egy kávézóba, ahová a nyár egyik legzseniálisabb és legtrendibb ruháját vette fel.

Johnson egy fekete, fagyimintás, könnyed nyári darabbal varázsolt el mindenkit, amely idén nyáron az egyik legjobb választás, hiszen a fodrok és a lenge szabás sokak nagy kedvence a szezonban.

Dakota Johnson sikkes nyári megjelenését egy fehér, magassarkú cipővel és egy „Jackie 1961” zöld táskával tette teljessé, amellyel egyszerre lett nyári és egy csipetnyit alkalmi is a végeredmény.

A színésznő egyébként nemcsak a hétköznapokon, hanem a vörös szőnyegen is tökéletes szokott lenni. Szereti a nude, a fekete és a krém árnyalatokat, amelyek a haját és a bőrét is nagyszerűen kiemelik.

Ez is érdekelhet:

Dakota Johnson

Dakota Johnson és Henry Golding fognak szerepelni a Netflix következő saját gyártású produkciójában. Most egy Jane Austen regény, a Meggyőző érvek adaptációjára mondott igent, amelyet a népszerű streaming szolgáltató, a Netflix hoz tető alá. A forgatókönyvet Ron Bass és Alice Victoria Winslow írták, akiknek a nevéhez olyan filmek köthetőek, mint az Esőember vagy az Ébren álmodó. A rendezői székben pedig Carrie Cracknellt köszönthetjük, akinek ez lesz az első filmje. Ha szeretnél többet tudni Dakota új filmjéről, akkor olvasd el a cikkünket!

Forrás: dailymail.com