Barion Pixel Brutális technika: újra 30 éves Tom Hanks a legújabb filmjében! – Így néz ki a 68 éves színész visszafiatalítva – Coloré

Brutális technika: újra 30 éves Tom Hanks a legújabb filmjében! – Így néz ki a 68 éves színész visszafiatalítva

2024. 06. 26.

Tom Hanks és Robin Wright évtizedekkel fiatalabbnak tűnik az Itt című film első fotóin.

Tom Hanks és Robin Wright sok-sok évet letagadhatnak az új filmjükben. A 104 perces film Richard McGuire 2014-es képregénye alapján készült, amely egy évszázadon át, egyetlen helyszínen játszódik. A kamera a teljes játékidő alatt egyetlen pozícióban van, így kizárólag az adott otthon lakói szolgáltatják a történeteket és fordulatokat. A központi házaspárt Tom Hanks és Robin Wright alakítják, akiken a technika segítségével fiatalítottak.

Tom Hanks új filmje

A Forrest Gump rendezője, Robert Zemeckis újra a színésszel forgat, és a forgatókönyvet is a Forrest Gump írója, Eric Roth készítette. A film különlegessége, hogy a nézőpont sosem változik, csak a szereplők és a cselekmény. A színészeket egészen fiatalkoruktól láthatjuk addig, míg meg nem öregszenek.

Tom Hanks és Robin Wright a technika által fiatalítva / Kép forrása: Sony Pictures
Tom Hanks és Robin Wright a technika által fiatalítva / Kép forrása: Sony Pictures

A stáb kockázatos vállalkozásként írta le a filmet, hiszen a közönség eddig nem fogadta nagy örömmel a technika generálta öregedést illetve fiatalodást. Jó példa erre az Indiana Jones legutóbbi része, amiben Harrison Ford fiatalon látható, de sokakat nem győztek meg ennek a minőségéről.

Az Itt november 15-én kerül a mozikba országszerte a Sony forgalmazásában.

Forrás: Variety.

Nyitókép forrása: Getty Images