Barion Pixel Spanyol szenvedély: Megérkezett Borsa Brown legújabb könyve! – Coloré

Spanyol szenvedély: Megérkezett Borsa Brown legújabb könyve!

2024. 04. 23.

Ezrek, sőt tízezrek várják minden évben, mikor rukkol elő egy új könyvel hazánk egyik legnépszerűbb írója, Borsa Brown. Az „Arab” könyvekkel befutott írónő most egy újabb egzotikus helyszínt választott; A matador – Spanyol tűz 1., az Ibériai-félsziget országában játszódik majd.

10638973 5
10638973 5

Miről szól a Borsa Brown legújabb könyve?

José Suárez nem átlagos gyerek. Egészen pontos elképzelései vannak a jövőjéről, ám a körülményei korlátként magasodnak előtte. Nincs, aki hinne abban, hogy képes valóra váltani az álmait, mindaddig, míg el nem követ egy végzetes hibát. Szerelmes lesz abba, akitől távol kéne tartania magát.

Rosa Casillas nem átlagos gyerek. Egészen pontos elképzelései vannak a jövőjéről, és a körülményei adottak is ahhoz, hogy minden álmát valóra váltsa. Családja mindaddig támogatja, míg el nem követ egy végzetes hibát. Szerelmes lesz abba, akitől távol kéne tartania magát, miközben apja ellen fordul.

Egy matador és egy szenvedélyes állatvédő táncos mindent elsöprő szerelme, mely utat keres magának két ember életében. Vágyódás, mely képes felülírni a saját magunk alkotta szabályrendszerünket.

Érezhetsz egyszerre szerelmet és szánalmat valaki iránt? Gyűlölheted és tisztelheted őt egyszerre?
A szerelem ilyen. Az ember eleinte megpróbálja tagadni.

Mikor érkezik Borsa Brown új könyve?

A könyv már megvásárolható a legnagyobb könyvesboltokban és a weboldalukon.