Barion Pixel Csoportos nemi erőszak: 17 éves lányt erőszakolhatott meg P.Diddy – Coloré

Csoportos nemi erőszak: 17 éves lányt erőszakolhatott meg P.Diddy

2024. 04. 23.

Újabb nő jelentett fel nemi erőszakért miatt P.Diddy-t. A Sean Combst-ként ismert rappert Jane Doe vádolta meg azzal, hogy 2003-ban két másik férfival együtt megerőszakolta őt a világsztár. A sértett akkor még csak 17 éves volt

Diddy Dirty Money
Diddy Dirty Money

Drog, repülő, nemi erőszak, Diddy tagad

A Forbes cikke alapján a még kiskorú Jane-t, P. Diddy, Harve Pierre és egy meg nem nevezett férfi csoportosan megerőszakolta. Az irat szerint Pierre-t még Deitoritban ismerte meg, illetve a harmadik, névtelen erőszaktevőt. A két férfi a magánrepülőjükre invitálta a lányt, amivel a rapper stúdiójába vitték Jane-t. A helyszínen a három férfi leitatta és bedrogozta lányt majd mindhárman megerőszakolták.

„Nem követtem el azokat a szörnyűségeket, amelyekkel vádolnak.” – nyilatkozta Diddy, aki szerint a lány csak gyors meggazdagodásra vágyik.

Diddy bajban

A rapper így is elég nagy bajban van, de ha ez a vád is bebizonyosodik, akkor hosszú évekre rács mögé kerülhet a sztár. Az elmúlt hónapban négy nő indított pert szexuális zaklatás miatt ellene. A zenész több ízben is hangoztatta; hamisak a vádak.

Mindenesetre egy esetben már bebizonyosodott, hogy a rapper valóban beteges és erőszakos természetű lehet. Ex-barátnője, Cassandra Ventura korábban már beperelte őt folyamatos visszaélések miatt. Állítása szerint a zenész rendszeresen verte, többször megerőszakolta őt, miközben alkohollal és drogokkal tömte. Ha ez még nem lenne elég, a bizarr viselkedésű P. Diddy többször erőszakoltatta meg a volt barátnőjét férfi prostituáltakkal, az aktusokat videóra is vette. A nő akkor több, mint 10,5 milliárd forintnyi dollárra perelte a rappert, akivel végül peren kívül egyeztek meg.

Kép: Shamsuddin Muhammad from Fort Hood, TX, USA