Barion Pixel Adam Driver elismerésben részesül a Ferrari című filmben való szerepléséért – Coloré

Adam Driver elismerésben részesül a Ferrari című filmben való szerepléséért

2023. 11. 02.

A Forma-1 rajongók számára egyáltalán nem ismeretlen Enzo Ferrari neve. Az ő életét bemutató film december végén kerül vetítésre. Enzo Ferrari bőrébe pedig Adam Driver bújik és ezért elismerésben is részesül.

Ha nem mond semmit Adam Driver neve, akkor a Csajok című sorozatot érdemes megnézned. Abban vált ugyanis ismertté, de a legismertebb szerepe mégis a Star Wars trilógiájának Kylo Renje. December végétől pedig Enzo Ferrariként a Ferrari című filmben nézhetjük meg.

A film Ferrari életének legnehezebb időszakát eleveníti meg, amikor csőd szélére kerül és elveszíti fiát is. A mélységből is fel tudta küzdeni magát és a világ egyik legértékesebb márkájává, valamint a Froma-1-es csapatok legsikeresebbjévé nőtte ki magát.

Olyan szereplőgárda látható a filmben, mint Penélope Cruz, Patrick Dempsey, Sarah Gordon, Gabriel Leone és Jack O’Connell.

61st New York Film Festival "ferrari" Red Carpet
Adam Driver és Penélope Cruz, a Ferrari című film főszereplői / Kép forrása: Arturo Holmes / Staff / Getty Images

Az életrajzi film nagy részét Olaszországban, Modenában forgatták, hiszen maga Enzo Ferrari is ott született és építette fel a birodalmát. Az életrajzi filmVelencében debütált, ahol nagy sikert aratott.

Adam Driver a díszvendég

A lengyel Camerimage Filmfesztivál november 11-18. között kerül megrendezésre, amelynek díszvendége Adam Driver lesz. Ezen az alkalmon nemcsak új filmjét, a Michael Mann által rendezett Ferrarit mutatják be, hanem egy különleges díjat is átvehet.

Nyitókép forrása: Rudy Carezzevoli / Stringer / Getty Images