Barion Pixel Utolsó pillanatos halloweeni parti dekor ötletek – ajándék sablonnal! – Coloré

Utolsó pillanatos halloweeni parti dekor ötletek – ajándék sablonnal!

2021. 10. 28.

Most ocsúdsz fel, hogy ki kéne használni a háromnapos hétvégét, és hogy jó lenne összecsődíteni a barátokat egy kis halloweeni mókára? De még egy vacak dekorációd sincs? Pánikra semmi ok – ezek a last minute ötletek fergeteges parti hangulatot teremtenek majd otthonodban!

Boszorkánytalálkozó az előszobában

Garantáltan már az előszobánkban elindul a halloweeni buli, ha kiszaladunk a kertbe vagy a közeli parkba, és összegyűjtünk 2-3 nagyobb botot, néhány adag vékonyabb gallyat, majd mindebből csupán egy spárga segítségével boszorkányseprűt kreálunk. Ha akad fekete papírunk, pár kalapot is összedobhatunk. De ha erre végképp nincs kapacitásunk, a saját fekete sálunk és „ottfelejtett” bakancsunk is megteszi. Így az ajtón betoppanva máris láthatják a barátnőink, hogy nem ők az első partira érkező vendégek: a többi vasorrú bába már mind leparkolta járgányát, és minden bizonnyal kezdetét vette odabent a boszorkányság.

Lakberendezes Halloween Parti Dekoracio 2
Kép forrása: Pinterest/thegrayruby.com

Villámgyors ropogtatnivaló

Nemcsak az időhiánnyal küzdőknek lesz megváltás ez a vendégváró finomság, hanem segítségével a sütési antitalentumok megvillogtathatják – legalább – a kreativitásukat. Hiszen nincs más dolgunk, mint a változatos, fekete-fehér színű, sós és édes nassokat egy koponyát formázva elhelyezni az asztalon. A végeztünk vele jól nézzük meg, mert pillanatok alatt el fog fogyni ez a dekoráció!

Lakberendezes Halloween Parti Dekoracio 4
Kép forrása: Pinterest/almostmakesperfect.com

Akár a denevérbarlangban…

…úgy fogjuk érezni magunkat, ha teleragasztgatjuk otthonunk egyik kiválasztott falrészét ezekkel a jószágokkal. A fürdőszobafiókban lapuló csomag vatta is jól jön most, melyből remek pókháló lesz (már ha nincs belőle elég original otthon…). „Oké, de honnan a túróból szerezzek hirtelen ennyi denevért?” – nos, mi erre is gondoltunk. Így készítettünk egy letölthető sablont, amit máris nyomtathatsz, vághatsz és ragaszthatsz – neked csak a kétoldalú ragasztóról, és a lelkesedésről kell gondoskodnod.

Lakberendezes Halloween Parti Dekoracio 1
Kép forrása: Pinterest/mystylevita.com

Borítókép forrása: Shutterstock/PuzzlePix