Ha kreatív lakberendezési ötletre vágysz, újíts be egy Neon feliratot!

Akár használtat veszel, akár egyedit készíttetsz: bármelyik csajos estéd valóságos időutazássá alakul át egy ilyen kreatív, retro Neon felirat fényénél!

Aki keres, az talál!

Egy bolhapiacos körút során remekbe szabott darabokra bukkanhatunk, kiváltképp, ha közel áll a szívünkhöz a retro stílus: régi bárokat hirdető cégérek, old-school márkák logói válthatnak maguknak örök érvényű bérletet otthonunk falán. „Ez működik, kezi’ csókolom!” – hangzik a magabiztos kijelentés az árustól, és anélkül, hogy kétségbe vonnánk a szavát, biztos ami biztos alapon nézessük át egy szakemberrel, még mielőtt végleges helyére akasztanánk.

Forrás: pexels.com

Legyen egyedi Neonod!

Van egy kedvenc szavad, dal idézeted, vagy esetleg a kiskutyád stilizált mását szeretnéd megörökíteni neonból? Mi sem egyszerűbb! Keress fel egy erre specializálódott céget, akik ha kell, maguk tervezik meg lakásod legfényesebb kiegészítőjét. Már csak azt kell eldöntened, hogy milyen szín lenne igazán ütős a szobád falán.

És ha már falak…

Legújabb szerzeményed akkor tündökölhet igazán, ha a kiszemelt falrész ezt lehetővé teszi. A kissé ütött-kopott, indusztriális hatás, mint a fehérre mázolt téglafal, vagy a szürke beton remek barátja lesz új neon feliratodnak, de nyugodt szívvel felteheted kedvenc pálmalevél mintázatú tapétádra is. Arra azonban ügyelj, hogy a neon feliratod kikapcsolt állapotában is érvényesüljön és ne olvadjon bele a falba – kár lenne érte!

Low budget tipp: Ha beleszerettél, de túl borsosnak találod az árát, ne csüggedj: hajlítsd meg magadnak műanyag neon fénycsőből! Voila!

Kiemelt kép: pexels.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

Lehullt a lepel Jennifer Aniston szépségápolási titkairól