Barion Pixel 17,5 millió dollárért eladó Gwyneth Paltrow gyerekkori otthona – moziszoba és saját edzőterem is van benne – Coloré

17,5 millió dollárért eladó Gwyneth Paltrow gyerekkori otthona – moziszoba és saját edzőterem is van benne

2022. 11. 13.

Gwyneth Paltrow-t elsősorban színésznőként, újabban pedig sikeres, dollármilliomos vállalkozóként ismerhetjük, aki a családi életével is ügyesen zsonglőrködik bokros teendői dacára. Korábban a Vogue-nak megmutatta, hova vonul vissza, ha pihenésre vágyik, most pedig az is kiderült, hogy a kis Gwyneth hol töltötte gyermekkorát – megsúgjuk, hogy nem kevésbé fényűző az az ingatlan sem.

Idén februárban költözött családjával kaliforniai Montecito magaslataira Gwyneth Paltrow, a kandallóval, György-kori részletekkel, futurisztikus kiegészítőkkel és óriási konyhával ellátott stílusos házról már mi is beszámoltunk korábban.

Néhány nappal ezelőtt pedig betekintést nyerhettünk abba az ingatlanba is, ahol négyéves korától kezdve lakott öccsével, Jake-kel és szüleikkel, Bruce Paltrow rendezővel és Blythe Danner színésznővel, akik a hetvenes években nem kevésbé voltak híresek, mint lányuk manapság.

A santa monica-i telket a házzal 1974-ben vették meg, és egészen 2008-ig volt a birtokukban. Dacára annak, hogy már több, mint egy évtizede nem Gwyneth Paltrow-éké, mégis jócskán sokat nyomott a latba a híres egykori tulajdonosok neve, amikor az az ingatlanpiacra került néhány nappal ezelőtt. Ezért sem csodálkozhatunk rajta, hogy a jócskán átalakított épület induló ára 17,5 millió dollár, megközelítőleg 700 millió forint.

Gwyneth Paltrow Gyerekkori Háza4 Háló
Forrás: Northfoto

Látványos többgenerációs ház, amelyet kifinomult és elegáns tulajdonosok sora gondozott” – olvasható az ingatlanos leírásában. „A Gillette Regent Square-n, Santa Monica elsőosztályú negyedében található ez az impozáns és rendkívüli ház, amelyet egykor hollywoodi legendák és iparmogulok terveztek és birtokoltak.” 

A hat háló- és fürdőszobás ház 1913-ban épült és egy mediterrán villa stílusára hajaz. A kerti sövényekkel és utakkal körbeölelt ingatlan egy impozáns üvegbejárattal, valamint számos szobával, nappalival és kertre néző erkéllyel rendelkezik. A szökőkutakkal díszített kertben jó pár pihenő- és társalgórész található, amikhez jár saját kandalló is – hasonlóan a bent található központi tűzrakóhelyhez. 

Gwyneth Paltrow Gyerekkori Háza2 Kert
Forrás: Northfoto

A főépülethez tartozik egy kétszintes vendégház is saját edzőteremmel, szaunával és irodával, valamint található benne egy bali stílusú medence, egy moziterem, egy autókiállítóterem és egy nagy, márvány konyhaszigettel ellátott séfkonyha.

Gwyneth Paltrow Gyerekkori Háza3 Konyha
Forrás: Northfoto

Ahogy az ingatlanos feltüntette a leírásban, Gwyneth Paltrow és családja egykori otthonának egyetlen baja van csupán: hogy nincs közvetlen kapcsolata az óceánnal. Egye fene, talán megbarátkoznánk ezzel a hiányossággal.

Gwyneth Paltrow Gyerekkori Háza6 Fürdőszobajpg
Forrás: Northfoto

Gwyneth Paltrow Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színésznő a kilencvenes években került be a köztudatba olyan filmekkel, mint a Hetedik, A nő kétszer, Tökéletes gyilkosság és a Szerelmes Shakespeare. Játszott A tehetséges Mr. Ripley-ben, a Tenenbaum, a háziátokban, a Sky kapitány és a holnap világában, az utóbbi években pedig a Marvel-filmek Pepper Pottsaként láthatjuk.

Járt többek között Brad Pitt-tel, 2003-ban hozzáment a Coldplay énekeséhez, Chris Martinhoz, akitől két gyermeke született. A házaspár azonban 2016-tól külön utakon folytatta, Paltrow pedig 2018-ban Brad Falchuk rendező felesége lett. Édesanyja és édesapja korábban szintén hollywood nagyágyúi voltak, a 2002-ben elhunyt Bruce Paltrow rendezőként brillírozott, míg Blythe Dannert főleg az Apádra ütök-mozikból ismerheti a fiatalabb közönség.

Forrás: ITT, ITT
Borítókép forrása: Northfoto