Barion Pixel Hogyan frissítsük fel a nappalinkat? (x) – Coloré

Hogyan frissítsük fel a nappalinkat? (x)

2023. 05. 11.

Komolyabb felújítási munkálatok nélkül is lehet szép eredményt elérni.

A nappali a lakás egyik legizgalmasabb helyisége. Tükrözi a tulajdonosának egyéniségét, lelkiállapotát, életvitelét, na és persze az ízlését is. Itt zajlanak a családi összejövetelek, a közös moziestek, a nagy játékpartik, családonként mindenhol más. Akárhogy is, fontos szerep jut ennek a szobának az életünkben, így időről időre érdemes némileg felfrissíteni, hogy mindig örömmel töltsön el, ha itt lehetünk.

Csak egy kis tili-toli

Akadnak olyan szomszédok, akik komolyabb tervezés nélkül szeretik gyakorolni a bútormozgatás folyamatát. Nekünk ebből nem muszáj visszatérő programot csinálni, de ha nagyobb befektetés nélkül szeretnénk új oldalát megismerni a nappalinknak, akkor a legegyszerűbb, amit tehetünk, hogy átrendezzük a meglévő bútorainkat. Ezzel egészen varázslatos eredményeket lehet elérni, ne becsüljük le!

Csak természetesen

Az egyik legnagyobb trend az elmúlt években, hogy egyre több természetes anyagot csempészünk be az otthonainkba. Ma már nem csak néhány bútorról van szó, hanem szemléletről is. A természetes kiegészítők mellett a színekben is a semleges, meleg árnyalatok uralkodnak. De természetesen a fa, juta, len és gyapjú mellett is jut hely az élénkebb kiegészítőknek. Az egyéniség kifejezésének a különféle művészi alkotások, szobrok, festmények is remek megvalósítói, de akár a kinyitható kanapé, a fotel vagy éppen a függönyünk is lehet az a felület, aminek segítségével némileg személyre szabottabb lesz a nappalink.

Utóbbinak azért van nagy jelentősége, mert az emberek egyre több időt töltenek otthon, így ezzel párhuzamosan nő a jelentősége a belső terek egyéniségükre hangolásának. A nappali is egy ezek közül a helyiségek közül, így a felfrissítésének egyik kiváló módja, ha néhány ránk jellemző dekorációs elemmel egészítjük ki. Ezek lehetnek családi képek, de akár az új kedvenc színünk is, aminek árnyalatait a falon, vagy éppen a díszpárnákon, takarókon is örömmel nézegetnénk.

Fotó: RS