Barion Pixel Mitől függenek a térkövezés árak? (x) – Coloré

Mitől függenek a térkövezés árak? (x)

2023. 01. 19.

Ha a kert igényes felújítása foglalkoztatja, a térkövezés árak, mint téma is garantáltan terítékre kerül előbb-utóbb.

Nem túlzunk, ha kijelentjük, a térkövezés az egyik legjobb dolog, ami a családi házhoz tartozó kerttel történhet: nemcsak esztétikai értéke van, de a térköveknek a betöltött funkciójuk vonatkozásában is jár a pirospont. Arról viszont nem feledkezhetünk meg, hogy a minden ízében igényes végeredmény nem kizárólag a minőségi kialakítást élvező alapanyagok függvénye – a munka kizárólag abban az esetben lesz gyümölcsöző, ha a kiépítést végző szakember munkája precíz és prémium-színvonalú. A JóSzaki szakemberközvetítő weboldal – ahol sok-sok értékelés, árak és referenciamunkák alapján lehet válogatni – segít abban, hogy rátalálhassunk az ideális szakemberre.

A térkövezés árak széles spektrumon mozognak a joszaki.hu-n is

A térkövezés árak nagyon változatosak, számos tényező is meghatározó erővel bír a végső költségek konkretizálásában. Az alapanyagok minősége csak egy, a számos szempont közül. Többek között a munkaterület paraméterei, a kiépítést megelőző földmunkák, a szükséges anyagok helyszínre szállítása, no meg a térkő lerakása – tehát a komplett beépítés – is nagyban befolyásolják, hogy mennyire kell mélyen a zsebbe nyúlni, ha belevágjuk a fejszénket ilyen nagy volumenű projektbe.

A joszaki.hu segít reálisan látni a projekt végkimenetelét

A joszaki.hu oldalon regisztrált szakembereket maga a közösség minősítette. A szakik adatlapján láthatjuk, hány alkalommal voltak már foglalkoztatva a mesterek, milyen véleménnyel vannak róluk a korábbi megbízók, illetve referenciafotókat is megtekinthetünk, ami tovább segíti az igencsak fokozott figyelmet igénylő döntés meghozatalát. Emellett a szakemberek megadhatják a saját áraikat az adatlapjukon, ezért már előre tudunk tájékozódni az átlagárakról, illetve akár konkrét munkák árait is megnézhetjük, valamit azonnal fel tudjuk venni a kapcsolatot az általunk választott szimpatikus szakemberrel, hogy pontosabb árat tudhassunk meg 2 perc alatt!

joszaki.hu mögött álló elkötelezett szakértők egyik fontos célja a megrendelők megfelelő segítése, edukációja. Fontos, hogy leendő megbízóként tudjuk, mik a hiteles szaki ismérvei, hogyan néz ki egy korrekt szerződés és tudjuk azt, hogy referenciáknál és megbízható értékeléseknél, minősítéseknél jobb ajánlólevél nem létezik. Ha tehát a térkövezési munkára keresünk hiteles szakit, mérlegeljünk alaposan, és a kecsegtetőnek tűnő árak mellett mindenképpen tegyük mérlegre a kiszemelt kőműves ajánlását is.

Borítókép forrása: joszaki.hu