Barion Pixel 5 last minute ajándéktipp Valentin-napra – Készítsd magad! – Coloré

5 last minute ajándéktipp Valentin-napra – Készítsd magad!

2023. 02. 13.

A Valentin-nap sokak által várt ünnep, különösen akkor, ha megvan, hogy a pár mivel lepi meg egymást. Sokszor nincs egyszerű dolgunk, de alábbi tippjeink között te is megtalálhatod a tökéletes meglepetést!

A Valentin-nap nehéz ügy. Férfiként sejthetjük, hogy nem a virág az egyetlen lehetőségünk, nőként pedig csokoládé vagy a plüssállat az, ami helyett más ajándéktippet kereshetünk. Szerencsére több olyan Valentin-napi finomság van, amit elkészíthetünk szerelmünknek, de a konyhán kívül is kipróbálhatjuk kreativitásunkat!

Ajándéktippek Valentin-napra

Képeslap

Bár jóval egyszerűbb a boltban megvenni a képeslapot, annál jobbat nem tehetünk, mint hogy mi magunk készítjük! Ehhez szükségünk lesz pár vastagabb színespapírra, ollóra, ragasztóra és esetleg szalagra vagy csillámra, attól függően, hogy hogyan díszítjük. Akár rajzolhatunk is a lapra, a lényeg csupán annyi, hogy szívvel-lélekkel készítsük, és persze ne feledkezzünk meg a kedves üzenetről sem!

A Valentin-napi képeslapot akár mi magunk is elkészíthetjük!
A Valentin-napi képeslapot akár mi magunk is elkészíthetjük! / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Szeretetdoboz

Vegyünk egy kis szívalakú dobozkát (vagy bármilyen szebb dobozt) és pakoljuk tele olyan apróságokkal, amiket párunk szeret. Tehetünk bele házi fürdőbombát, parfümöt, kis csokikat, kedves idézeteket, a lényeg csak annyi, hogy a doboz láttán párunk érezze, hogy szeretjük őt.

Számtalan kedvesség belefér egy kis dobozba is
Számtalan kedvesség belefér egy kis dobozba is / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Mécsestartó

Bár elmúlt a karácsony, a mécsestartónak mindig van helye! Egy Valentin-napi mécsestartóhoz szükségünk lesz egy kisebb üvegre, sütőpapírra, ragasztóra, kisebb díszítőelemekre vagy szalagra, fekete papírra és – természetesen – mécsesre! Vágjunk ki szíveket vagy a párunk számára kedves mintákat a fekete papírból, majd szépen ragasszuk rá az üvegre! Fedjük be az üveget a sütőpapírral úgy, hogy minél jobban tapadjon hozzá. Díszítsük ki, majd mehet is bele a mécses!

A mécsestartó nem csak karácsonykor jó ajándék!
A mécsestartó nem csak karácsonykor jó ajándék! / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Játékosoknak

Ha párunk szeret játszani, tökéletes választás lehet, ha Scrabble-betűkből rakunk ki egy kedves üzenetet! Fedjünk be egy kartont egy szép, mintás papírral, majd a betűkből rakjuk ki kedvesünk nevét és a sajátunkat, és azokat a közös szavakat vagy becézéseket, amik fontosak számunkra. Ha megszárad, a falra akasztva csalhat mosolyt az arcunkra.

Tökéletes ajándéktipp Scrabble-mániásoknak
Tökéletes ajándéktipp Scrabble-mániásoknak / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Örök gyerekeknek

A Lego sosem megy ki a divatból, és sokan felnőttként is szívesen játszanak. Van rá mód, hogy összeválogassuk a tökéletes Lego-figurákat, és mi magunk találjunk hozzá megfelelő hajat, arcot és ruhát, így megépítve magunkat és párunkat. Akár kis képkeretbe is tehetjük a személyre szabott darabokat, de a polcra is kihelyezhetjük őket!

Magunkat is megépíthetjük, de akár a házunkat is elkészíthetjük!
Magunkat is megépíthetjük, de akár a házunkat is elkészíthetjük! / Kép forrása: Shutterstock / Puzzlepix

Nyitókép forrása: Shutterstock / Puzzlepix