Kuti Noémi cikkei

Elkezdődött az advent – mit kell tudni róla?

Kuti Noémi - 2021.11.29

Adventkor elkezdünk készülődni, hangolódni a karácsonyra, legtöbben mégis meglepően keveset tudunk erről az időszakról. Milyen színűek eredetileg és mit szimbolizálnak a koszorú gyertyái, és kinek köszönhetjük az adventi kalendárium megszületését? Hasonló kérdésekre gyűjtöttük össze a válaszokat cikkünkben.

„Születésnapomra kecskét kértem” – interjú Csíky Csengelével

Kuti Noémi - 2021.11.25

Az emberek élete rohan, és ők felcsimpaszkodnak rá, mint egy zakatoló vonatra; mindaz, amit a városi ember énidőként kezd használni, az vidéken alap dolog, mi több, életfeltétel – mondja Csíky Csengele. A színésznő 16 év után tanyára cserélte a színpadot és ma több, mint kétszáz állatról gondoskodik a családi gazdaságban. A váltásról, a családról és a „kapa filozófiájáról” is beszélgettünk.

Egyre népszerűbbek a covidbulik: akik oltás helyett a vírust választják

Kuti Noémi - 2021.11.23

Miközben egyre jobban ellehetetlenedik azok élete, akik valamilyen formában – oltással vagy a megbetegedés következtében – nem szereztek immunitást a koronavírussal szemben, az érintetteket néha a leghajmeresztőbb praktikák sem tántorítják el attól, hogy megoldást találjanak a problémájukra. Európa-szerte hódítanak a koronapartik, ahol szándékosan betegítenék meg magukat azok, akik nem akarják felvenni az oltást.

Izland zseniális reklámban trollkodta szét Zuckerberget

Kuti Noémi - 2021.11.17

Az izlandiak villámgyorsan reagáltak a Facebook és a Meta körüli felhajtásra és egy frappáns országimázs reklámmal lovagolták meg a Zuckerberg cégbirodalma körüli hírverést. A vicces reklám vírusvideóként terjed, és aki egyszer megnézni, annak garantáltan a bakancslistájára kerül a gejzírjeiről és vulkánjairól híres szigetország.

Budapesten lép színpadra Justin Bieber

Kuti Noémi - 2021.11.15

Ma jelentette be Justin Bieber következő világturnéjának, a Justice World Tour koncertjeinek időpontjait: az énekes 2023. március 11-én a Papp László Budapest Sportarénában lép majd színpadra a magyar közönség előtt.

Kuti Noémi további cikkei