Barion Pixel 5+1 legjobb lakberendezési- és dekorációs alkalmazás – Coloré

5+1 legjobb lakberendezési- és dekorációs alkalmazás

2022. 12. 25.

Még a legkreatívabb embereknek is jól jön néha egy kis inspiráció, hiszen a trendek napról napra változnak, és ha igazán stílusos otthont szeretnénk, érdemes elkerülni néhány enteriőr bakit, méghozzá a legjobb alkalmazások segítségével.

A tökéletes vintage széket szeretnénk megtalálni? Jó lenne elképzelni, hogyan nézne ki egy új festékszín a lakásban vagy az irodában? Alaprajzra van szükségünk otthonunkhoz? Mielőtt bármiért pénzt adnánk ki, nézzük meg virtuálisan, valóban olyan-e, amilyet elképzeltünk. Illik vagy nem illik a meglévő terekbe?

Elég csak előkapni az okostelefonunkat és a vásárlástól a színtervezésen és a mérésen át az elrendezésig a folyamat szinte minden lépéséhez létezik egy lakberendezési alkalmazás. Most már tényleg nincs több kifogás, hogy halogassuk a felújítást. Íme néhány app, ami nagy segítség lehet az újragondolásban és a felújítás során.

Chairish

Ha jó minőségű, alig használt dekorációt vagy bútort szeretnénk akár vásárolni akár eladni, a Chairish egyszerű és nagyszerű program hozzá. Az eladók fényképeket tölthetnek fel a bútorokról az alkalmazáson keresztül, majd a Chairish kurátorai eldöntik, hogy mely tárgyakat adják el. A legtöbb értékesítésnél a cég gondoskodik a fizetésről, a szállításról és a visszaküldésről is. A tételek listázása ingyenes, és a végső eladás 80 százalékát az eladó kapja meg.

Invaluable, azaz felbecsülhetetlen

Szeretjük a szépet, antikot, különlegeset? Böngészhetünk a világ élő aukcióinak tételei között anélkül, hogy elhagynánk az íróasztalt, karosszéket vagy ágyat. Az Invaluable lehetővé teszi, hogy ajánlatokat tegyünk valós időben élő és online aukciókon.

Color Capture

Valamilyen ragyogó, tökéletesen passzoló színt keresünk otthonunkba? A Benjamin Moore által készített iOS-es és Androidos ingyenes alkalmazás lehetővé teszi, hogy fotókat készítsünk, és technológiája a hozzá illő festési lehetőségeket ajánlja fel. Hasznos kiindulópont lehet, és a csoportosított színformátum javaslatokat ad a színek párosítására is.

dekor alkalmazások
Forrás: Unsplash

Paper by Fifty Three

Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vázlatokat készítsenek, és kézzel írt jegyzeteket, amelyek aztán kombinálhatók fotókkal és gépelt szöveggel. A Paper app egy népszerű eszköz az építészek és a tervezők között.

Photo Measures

Nem kell állandóan mérőszalagot vagy colstokot hordani; ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy fényképet készítsenek egy térről, és közvetlenül ráírják a méreteket arra. Amikor legközelebb bútort vásárolunk, nem kell azon töprengeni, hogy a talált csodálatos darab illeszkedik-e vajon és elfér-e.

dekor alkalmazások
Forrás: Unsplash

Ikea Room Planner

Mindenki kedvenc svéd bútor gyártója rendelkezik egy kiterjesztett valóság alapú alkalmazással, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy „bepróbálják” a bútorokat anélkül, hogy az üzlet labirintusszerű folyosóin kellene navigálniuk. Ha tetszik, illik és a méretei is jók, már jöhet is az online rendelés!

Forrás:

0 /eletmod/technika/dekoracios-alkalmazas/