Barion Pixel Íme 2022 legkedveltebb fitnesz applikációi – Coloré

Íme 2022 legkedveltebb fitnesz applikációi

2022. 08. 12.

Az applikációk és a telefonunkra érkező hangos kis figyelmeztetések talán könnyebben segítenek fenntartani a motivációt, és nem felejtjük el, hogy mozogni kellene.

Az applikációk, a technológiai fejlődés egyrészt elhozták a “túl sokat ülünk” életmódot, az állandó kijelzőbámulást, ami kimondottan rosszat tesz a nyak és a vállöv izmainak, de egyszersmind ellensúlyozzák is a renyheségünket azzal, hogy sosem volt ilyen nagy számú virtuális fitneszguru.

applikáció
Forrás: Unsplash

Az életmód és fitnesz appokból óriási dömping van mind az iOS, mind az Android rendszerre. A legtöbbjük egyszerre ad táplálkozási tanácsokat, szerkeszthetünk rajta étrendet vagy edzéstervet, hallgathatunk relaxációs tréninget és természetesen edzés videókat is nézhetünk, sőt figyelmeztetnek az előzetesen beállított edzés intervallumokra.

Ezekből mutatunk most be három remekül alkalmazható programot, melyek ráadásul ingyenesek.

STRONG

A nemzetközi szinten kedvelt applikációt azoknak ajánljuk, akik járatosak már a fitnesztermi edzésben. A Strong Workout Tracker azok számára készült, akik komolyan gondolják az edzést, és elég régóta dolgoznak ahhoz, hogy pontosan tudják, mi a jó nekik. Egyszerű kezelőfelület, valamint a kardió- és erőedzéseket is átfogó választékával (sajátot is adhatunk hozzá) ez az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját rutinjaikat alakítsák ki. Tartalmaz egy bemelegítési kalkulátort is, amely segít az edzés megkezdésében.

NIKE TRAINING CLUB

A népszerű sportmárka appja a Forbes listáján is szerepel, mint az egyik leghatékonyabb fitnesz alkalmazás. Az NTC olyan applikáció, amely az otthoni edzésekben nyújt remek segítséget. Előre összeállított edzésprogramok közül válogathatunk hangulatunk, erőnlétünk vagy az alkalmazni kívánt, otthoni eszközeink tükrében. Az NTC lehetővé teszi, hogy izomcsoport szerint válasszunk edzésmódot és mindezeket videóval is prezentálják, tehát könnyedén elsajátíthatjuk a helyes kivitelezést, gyakorlatvégzést.

applikáció
Forrás: Unsplash

STRAVA

Azoknak készült, akikben buzog a versenyszellem. Elsősorban a kerékpárosoknak és futóknak lett tervezve és az edzés mellett közösséget is épít, illetve versenyeztet. Az adatainkat, teljesítményünket tárolva rangsorolásra kerülünk, adott kihívásokat teljesíthetünk virtuális versenypályákon és összemérhetjük teljesítményünket másokéval.

Ez is érdekelhet:

5 növénygondozó applikáció, hogy felvirágoztasd otthonodat

Vannak, akik számára a növények életben tartása nem egyszerű feladat. Összeállításunkban olyan növénygondozó applikációkat ajánlunk, amelyek segítségével többé nem kell bajlódnod az elszáradó levelekkel. Ha szeretnéd tudni, melyekről van szó, olvasd el a cikkünket!

Forrás: madmuscles.com