Barion Pixel 2022 legjobb naptár applikációi – ha mindig képben maradnál – Coloré

2022 legjobb naptár applikációi – ha mindig képben maradnál

2022. 02. 16.

A modern korban sem maradhatunk határidőnapló nélkül, és mennyivel egyszerűbb ezeket a telefonunkról kezelni, méghozzá applikáció formájában.

Az applikációk világban a legfiatalabb generációk már csak a szülők vagy nagyszülők munkakörnyezetében találkoznak asztali naptárral, pedig régen elképzelhetetlen volt az élet nélkülük.

Applikáció
Forrás: Unsplash

Ahogy minden más, úgy a naptárak is átköltöztek a virtuális térbe, és persze jóval többet is tudnak, mint papír alapú társaik. Ha szeretnénk emlékeztetőt, összekapcsolást chat- és videó programmal, azt, hogy mindig kéznél legyen, vagy épp simán átszerkeszteni, akkor érdemes megismerkedni az applikáció változatokkal. Most az iOS rendszert használóknak mutatunk be párat.

First Seed

Többféle naptárnézetet kínál és könnyen testre szabható. Alapvetően ingyenes, de a pro funkciót kifizetve sokkal több lehetőségünk van a beállításokra. Napi, heti, havi és lista nézetek állíthatóak be, attól függően, melyik az átláthatóbb számunkra. Szabályozhatjuk, hogy percenkénti, vagy 5 percenként bevitelre van-e szükségünk. A bejegyzések létrehozáskor megjeleníthetjük az előzményeket, és létrehozhatunk sablonokat is az ismétlődő eseményekhez. Mi szabhatjuk meg a betűtípust, a színvilágot, adhatunk piktogramokat és kiemeléseket is a bejegyzésekhez.

Appok
Forrás: Unsplash

Readdle Calendar 5

Az App Store-ból letölthető naptár kényelmes, gyors és praktikus. Heti és havi nézet, összekapcsolható a Goggle és iOS calendárunkkal, vannak widgetek. Hozzárendelhetünk kontaktokat, jegyzeteket és címeket is az egyes bejegyzésekhez. Ha pedig vannak ismétlődő programjaink, azokat is könnyedén beállíthatjuk.

Fantastical 3

Tényleg fantasztikus és nagyon felhasználóbarát. Aki egyszer használja, az beleszeret. Sajnos csak fizetős verziója van, de sokaknak megéri a havi kb. 2000 forintos költséget. A naptárbejegyzések listája fölötti, a következő pár nap telítettségét vizuálisan bemutató mező lehúzásával megfelezhetjük a képernyőt, így azonnal látjuk a havi nézetet is. A bejegyzések mellett megkülönböztet tennivalókat, mutatja az aktuális nap időjárását, csatolhatunk elemeket az adott bejegyzéshez, feliratkozhatunk témakörökre. A naptárat nemcsak telefonon, hanem a Mac-en is használhatjuk.

Forrás: calendar.com