Barion Pixel 5+1 hasznos app, ha produktívabb hétköznapokat szeretnél – Coloré

5+1 hasznos app, ha produktívabb hétköznapokat szeretnél

2021. 07. 10.

Miért ne használnánk arra a digitális lehetőségeket, hogy szervezettebb és hatékonyabb legyen a munkánk, vagy akár a privát életünk?

Ideje, hogy a telefonunk applikációi ne csak hátráltassanak minket, hanem elősegítsék az időmenedzsmentet.

Applikacio Munkahely 1
Forrás: unsplash.com

A Google Keep a post-it modernkori alkalmazása. Nem kell többé felírogatnod semmit, vagy külön a jegyzetekbe másolnod, hiszen az alkalmazás minden eszközödön egyszerre hozzáférhető. Ráadásul a szokásos cetlik színeinek digitális másolatával kicsit átélheted a korábbi élményt. Csak add hozzá a bővítményt a Chrome-hoz, majd amikor találkozol egy olyan webhellyel, amire emlékezni szeretnél vagy van ötleted, amelyet nem szeretnél elfelejteni – hozzáadhatod a Google Keep-hez. Összegezheted vele a feladatokat és a bevásárlólistádat is, és még emlékeztetőt is kaphatsz róluk.

A Pocket egy virtuális zsebként funkcionál, ahova mindent bedobálhatsz, amire épp nincs időd, de később szeretnéd elolvasni, vagy megnézni. Cikkek, videók, honlapok tehetőek a Pocket-ba, amit könnyedén előhívhatsz, ha van szabadidőd, így nem fogod megszakítani állandóan a munkafolyamatokat.

A MindMeiser egy gondolattérkép app, ami segít összerakni és felfűzni az ötleteidet, illetve a kidolgozásban és a megvalósításban is segítségedre lesz. Ha nem vagy elég kreatív vagy vizuális típus, ez a program elvégzi helyetted az ötletelés összehangolását.

Hihetetlen, de még mindig nem fedezte fel magának mindenki a Google Drive-ot, pedig a legkézenfekvőbb megoldás a produktivitásra és rendezésre. Minden a felhőbe kerül, így sosem veszik el, törlődik le a gépedről. Dokumentumok, táblázatok, megosztott mappák, fájlok és persze hozzárendelhető a kalendárium is, vagy épp a meet szobák, ha esetleg chatelnél valakivel az aktuális koncepcióról. Kiváló lehetőség akár munkaállomásnak, akár hétköznapi használatra.

A HelloSign egy praktikus és egyszerű app, amire a legtöbbeknek szüksége van a mai online világban. Sokan vállalkozóként dolgozunk, pörög a home office, egyszerre több helyre dolgozunk be, jönnek a szerződések, és TIG-ek. A HelloSign segítségével pár kattintással hozzáférhető lesz a virtuális aláírásod, így nem kell PDF olvasó, vagy kinyomtatni a dokumentumokat.

A ScanBot minden írást képes beolvasni és elmenteni, sokkal jobb minőségben, mintha csak lefényképeznéd őket. A beolvasott dokumentumokat faxolhatjuk, előhívhatjuk, nyomtathatjuk vagy csak simán menthetjük a Google Drive-ba. Ez egy nagyszerű lehetőség a többi app mellett, hogy hatékonyabb legyen a munkád.

Forrás: zapier.com