Barion Pixel A Vissza a jövőbe sztárjainak könnyfakasztó találkozása: így ölelte egymást a Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox és Christopher Lloyd – Coloré

A Vissza a jövőbe sztárjainak könnyfakasztó találkozása: így ölelte egymást a Parkinson-kórral küzdő Michael J. Fox és Christopher Lloyd

2022. 10. 12.

A Vissza a jövőbe két sztárja, Michael J. Fox és Christopher Lloyd a New York-i Comic Con képregényes rendezvényes beszélgettek a rajongókkal.

A Vissza a jövőbe-filmek a nyolcvanas és kilencvenes években mindenki kedvencei voltak, egyszerre jelent meg bennük a humor és a sci-fi. A főszerepben látható csodálatos duó pedig feledhetetlenné tette mindhárom részt. A 83 éves Christopher Lloyd és a 61 éves Michael J. Fox időről-időre megmutatják magukat együtt, így történt ez most a New York-i Comic Conon is. Ez előtt 2021-ben láthattuk a nagy párost az Awesome Conon.

Vissza a jövőbe
Forrás: Northfoto

A New York-i találkozás egyszerre volt felemelő és megható, sokaknak a szemébe könnyeket csalt a kettejük ölelése és az azt követő beszélgetés, hiszen Fox évek óta Parkinsonnal küzd és ez egyre nehezebbé teszi számára a mozgást. A két színész felelevenítette a legendás filmek készítését, az is kiderült, hogy Marty McFly szerepét először nem is Michael kapta volna, hanem Eric Stoltz.

A Comic Conon az is kiderült, hogy az eredeti film alapján készült színpadi musicalt jelenleg Londonban játsszák, de a tervek szerint jövőre a Broadwayre is megérkezik. Fox arról is beszélt, hogy a diagnózisát sosem élte meg tragédiaként, sőt, ajándékként tekint a Parkinsonra és igyekszik a lehető legtöbbet kihozni belőle, ezért is lett az aktivizmus élharcosa.

A kedvelt Doki, azaz Lloyd egy ikonikus mondatot is megidézett a filmből, ezzel zárva üzenetét a helyszínen megjelent rajongóknak: „A jövőd olyan, amilyenné te alkotod, szóval csináld jóra!”

A Vissza a jövőbe első része már 37 évvel ezelőtt került először sugárzásra, de a mai napig imádja a közönség. Michael J. Fox betegségét egyébként pont a forgatások alatt diagnosztizálták, ám ő ennek ellenére sem volt hajlandó kevesebbet forgatni. Életéről és munkásságáról hamarosan egy dokumentumfilm is készül, amelyben nagyobb betekintést kaphatunk a betegségébe is.

Vissza a jövőbe
Forrás: Northfoto
Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto