Barion Pixel Christopher Lloyd lesz a The Mandalorian 3. évadának egyik új szereplője – Coloré

Christopher Lloyd lesz a The Mandalorian 3. évadának egyik új szereplője

2022. 03. 19.

Christopher Lloyd egy újabb ikonikus sci-fivel egészíti ki mesés karrierjét.

A Vissza a jövőbe színésze, Christopher Lloyd szerepet kapott a The Mandalorian című széria következő évadában. A forgatások már javában zajlanak Dél-Kaliforniában, így érthető, hogy nem akarták tovább titokban tartani, hogy a színészlegenda is fontos karakterként lesz látható a sorozatban.

Christopher Lloyd
Forrás: Northfoto

Hogy pontosan kit fog alakítani, még nem tudni, de az biztos, hogy Christopher Lloyd neve még nagyobbat fog dobni az amúgy is rekordokat döntögető produkción.

A Jon Favreau és Dave Filoni executive producerek által készített, a Csillagok háborúja univerzumában játszódó The Mandalorian 2019 novemberében debütált a Disney+ csatornáján, hogy ezzel segítsék elő a streaming szolgáltató előfizetői számának növekedését. A második évad 2020 végén futott be, míg az első spin-off sorozat, a The Book of Boba Fett december 28-án került fel a csatorna kínálatába. A The Mandalorian főszereplője, Pedro Pascal (a képen) mellett Carl Weathers és Giancarlo Esposito is várhatóan visszatérnek majd.

The Mandalorian
Forrás: Northfoto

A széria harmadik évadának megjelenési dátumát még nem hozták nyilvánosságra, ugyanis a Lucasfilm jelenleg az Obi-Wan Kenobi minisorozat május 25-i debütálására készül, Ewan McGregor főszereplésével.

A 83 éves, háromszoros Emmy-díjas Christopher Lloyd sokak számára a már említett Vissza a jövőbe trilógia Dr. Emmett Brownjaként maradhatott meg, de szerepelt a Star Trek III: Spock nyomában, Roger nyúl a pácban, a Vénrókák és az Addams Family című alkotásokban is.

Forrás: thr.com