Barion Pixel Michael J. Fox 33 éves fia kiköpött mása édesapjának – Coloré

Michael J. Fox 33 éves fia kiköpött mása édesapjának

2022. 11. 02.

Ritka pillanatnak lehetettek tanúi a fotósok és a rajongók, ugyanis Michael J. Fox egész családjával vonult végig a vörös szőnyegen.

A 61 éves Michael J. Foxot és feleségét, Tracy Pollant egy Parkinson-kór kutatóintézet gálaestjére kísérték el gyermekeik. A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinson’s elnevezésű New York-i rendezvényen szüleikkel együtt mosolyogtak ikerlányaik, Schuyler és Aquinnah, illetve bátyjuk Sam Michael Fox is. A házaspár négy gyermekéből három látható a képen, mivel Esme csak később csatlakozott az estéhez.

A sztár a riportereknek elmondta, hogy mivel minden gyermeke kirepült a fészekből, kifejezetten furcsa érzés a nagy házban lenni nélkülük. A felesége azonban hozzátette, hogy ennyi csemete esetén szerencsére sosem igazán üres az a fészek, hiszen valaki mindig „hazaesik”.

Michael J. Fox
Forrás: Northfoto

Sam 33, Esme 20, az ikrek pedig 27 évesek. Az egyetlen fiú kiköpött mása édesapjának, ez már a fiatalabb kori fotóin is kiderült, hiszen ha melléjük tesszük Michael J. Fox korai képeit, akkor tagadhatatlan a hasonlóság. A Vissza a jövőbe sztárja büszke is arra, hogy fia ennyire őt mintázza, pláne, hogy a filmezésben is a nyomdokaiba lépett. Sam ugyanis főként producerkedik, de néha maga is elvállal egy-egy szerepet.

Michael J.Fox hosszú évek óta küzd a Parkinson-kórral, de ezt ő nem átokként, inkább életfeladatként fogja fel. Már rég megbékélt vele és céljául tűzte ki, hogy segítsen másokat, ehhez pedig komoly pénzösszegeket gyűjt össze alapítványával és kutatásokat finanszíroz. Emellett előadásokat tart és időről-időre feltűnik kedves barátja és egykori színésztársa, Christopher Lloyd oldalán is.

Michael J. Fox
Forrás: Northfoto

A színész életéről hamarosan dokumentumfilm is látható lesz, amelyben nemcsak a karrierje, hanem a magánélete és betegsége is fontos fejezetet kap. Az alkotást nagyon sokan várják és, ha minden igaz, olyan felvételek is láthatóak lesznek benne, amit eddig soha senki nem látott.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto