Barion Pixel Victoria Beckham piacra dobja parfümjét -sokak szerint őket fogja ezzel maga mögé utasítani – Coloré

Victoria Beckham piacra dobja parfümjét -sokak szerint őket fogja ezzel maga mögé utasítani

2023. 10. 02.

Az egykori Spice Girls-ből lett divatmogul, Victoria Beckham most férje nyomdokaiba lép és kiadja saját illatait, amelyeket ráadásul a David Beckhammel átélt pillanatok ihlettek.

Vajon, ha befújjuk magunkat az új Victoria Beckham illatokkal, közelebb kerülünk lélekben a sármos és sokak által bálványozott Davidhez? Hiszen a sorozatban található három parfüm bepillantást enged az egykori Posh Spice legszemélyesebb emlékeibe a 48 éves egykori sztár focistával.

Minden illat a saját emlékeit örökíti meg, élményeiből és atmoszférájából táplálkozik. Az eufórikus Portofino ’97 Victoria első romantikus kiruccanását idézi fel férjével, míg a pazar Suite 302 párizsi útjukra varázsol el minket, a revitalizáló San Ysidro Drive pedig a család kaliforniai idejét testesíti meg.

– áll a közleményben.

Noha ez Victoria Beckham első egyéni signature parfüm-vonala, még 2006-ban Beckhamék közösen megalkották perzselő parfümkampányukat, melyben a His and Hers kollekciót mutatták be. Ezt követte a Intimately Yours páros majd az Intimately Night For Her és For Him – mind szép sikereket elérve.

A Victoria Beckham parfümökkel pedig akár trónfosztásra is kerülhet a sor, ami sztár-illatokat illeti, hiszen számos celebritásnak van saját parfüm kollekciója.

Victoria Beckham és a divat kéz a kézben járnak / Kép forrása: James Devaney / Getty Images
Forrás: James Devaney / Getty Images

És, hogy kik az eddigi dobogósak?

Hat hónap alatt Jennifer Lopez debütáló parfümje, a Glow több parfümértékesítési rekordot is megdöntött, miután 2002-ben megjelent a polcokon.

Az ínyencek szerint a legjobb hírességek illatának tartott Lovely-t Sarah Jessica Parker adta ki 2005-ben, a kampányát pedig még reklám trófeákkal is illették, annyira sikeres volt.

Britney Spears első parfümje, a Curious volt a legkelendőbb illat 2004-ben – több mint 100 millió dolláros eladást eredményezett. A pop hercegnőjének illatai azóta is listavezetőek.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

A legújabb nagyágyú pedig Billie Eilish, akinek Eilish nevű parfümje órákkal a beharangozó után elfogyott az online térből.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto