Barion Pixel A vereségtől összeomlott Travis Kelce-t a törékeny Taylor Swiftnek kellett támogatnia – Coloré

A vereségtől összeomlott Travis Kelce-t a törékeny Taylor Swiftnek kellett támogatnia

2023. 12. 11.

A párkapcsolati egyensúly megtartása nem mindig egyszerű, de azoknak sokkal nehezebb, akiket állandóan figyelnek hírnevük miatt. Taylor Swift ezt már csak tudja.

Az amerikai énekesnő, Taylor Swift már hozzászokhatott a figyelemhez és ez a párjának, az amerikai futballjátékos Travis Kelce számára sem ismertlen, hiszen csapatával, a Kansas City Chiefs-szel gyakran lépnek a rajongók elé.

A pár egy ideje randizgatnak és bár sokan éltek a gyanúperrel, miszerint a focista csak az énekesnő pénzére hajt, úgy tűnik, hogy jól működnek együtt és egymás segítve haladnak a közös útjukon.

Taylor Swift
Taylor Swift ezúttal a szurkolásra adta ki hangját, habár nem hozott teljes sikert a csapatnak / Kép forrása: Jamie Squire / Staff / Getty Images

Taylor Swift jóban és rosszban is mellette

Ezt példázza a legutóbbi Kansas City Chiefs meccs is, amelyet a Buffalo Bills ellen játszottak. Mint egy kabala, az énekesnő személyesen is megjelent a nézőtéren és drukkolt szerelmének, ám ezúttal ez kevés volt. Travis Kelce csapata bukta a játékot, a Buffalo Bills nyert 20-17-re.

A meccs idejére a csapat mezébe öltözött énekesnő később már fekete szettben volt látható és a pár kézen fogva távozott. Szemmel láthatóan le volt törve a sportoló a teljesítményük miatt, de a szőke sztár valószínűleg tudott ezen a fájdalmon enyhíteni.

Nyitókép forrása: Jamie Squire / Staff / Getty Images