Barion Pixel Taylor Swift a koncertfilmjében filmsztárként tündököl – Coloré

Taylor Swift a koncertfilmjében filmsztárként tündököl

2023. 10. 12.

A világsztárok koncertjei olykor elérhetetlennek tűnnek, de a koncertfilmek nemcsak annak élményét adják meg, mintha mi is a fellépés részesei lennénk, hanem olyan kulisszatitkokat tárnak elénk, amelyet sosem láthatnánk. Most Taylor Swift enged betekintést munkájába.

Szerda este volt a The Eras Tour koncertfilm premierje a The Grove’s Moziban.

A szupersztár nemcsak a színpadon, éneklés közben tündököl, de a film premierjén is. Swift korábban érkezett és csapatábal fényképezkedett, odakint pedig már sort álltak a rajongók, akik az sztár slágereit énekelték. Olyan hírességek is feltűntek az eseményen, mint Rachel Zegler, Maren Morris, Simu Liu, Julia Garner, Mariska Hargitay, Adam Sandler, valamint Beyoncé, akinek szintén nemsoká megjelenik majd saját koncertfilmje. Taylor Swift édesanyja, Andrea sem maradt le erről a fontos eseményről

Taylor Swift
Taylor Swift a The Ears Tour turné egyik koncertjén / Kép forrása: Fernando Leon/TAS23 / Contributor / Getty Images

A koncertfilm vetítése előtt rövid beszéddel köszöntötte az énekesnő a rajongókat, valamint köszönetet mondott azoknak, akik a film utómunkáján dolgoztak.

Számomra ez a tökéletes megörökítése annak, hogy számomra milyen volt ez a műsor.

– nyilatkozta a sztár.

A The Grove a közösségi média csatornáin tette közzé, hogy Swift filmpremierjének napján az egész komplexumot bezárják, így az üzletek sem lesznek elérhetők, csak a mozi.

Tarol Taylor Swift filmje

A The Ears Tour-t péntektől világszerte 8 ezer moziban tekinthetik meg az érdeklődők, amely 44 dalt és számos albumát felöleli. A 150-200 millió dolláros koncertfilm bevétele már rekordokat döntöget. A film bemutatása előtt a jegyeladásokból befolyt összeg meghaladta a 100 millió dollárt.

Nyitókép forrása: John Shearer/TAS23 / Contributor / Getty Images