Barion Pixel Beyoncé koncertturnéja véget ért, de filmmel fogja folytatni – Coloré

Beyoncé koncertturnéja véget ért, de filmmel fogja folytatni

2023. 10. 05.

Múlt vasárnap ért véget Beyoncé Renaissance World Tour nevezetű koncertturnéja, amely már a kilencedik volt a sorban, de mindegyik közül ez utolsó kaszált a legtöbbet.

A Renaissance World Tour véget ért és bátran elmondható, hogy átütő sikert hozott. Az amerikai énekes-dalszerző Renaissance albumának támogatására indult útjára a koncertsorozat még május 10-én a svédországi Stockholmban és október 1-jén fejeződött be Kansas Cityben.

Beyoncé Renaissance World Tour
A koncertek hat felvonásból álltak hihetetlen látványelemekkel kombinálva / Kép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images

Olyan globális utazáson volt ez, amely során világszerte 39 várost érintett és 56 show-t tolt le az énekesnő és csapata.

Az utolsó állomáson és egyben utolsó koncerten jelentette be Beyoncé, hogy várhatóan december 1-jén kerül a mozikba a koncertfilm, amely az album elkészülését, a turnék mögötti komoly hátteret mutatja be. Bennfentesek szerint még az énekesnő férj és gyermekei is szerepelni fognak a filmben.

Izgalmasnak ígérkezik a film, mivel a turné nagyon jó kritikákat kapott.

Beyoncét méltató szavak

David Pollock a The Scotsman újságírója úgy fogalmazott Beyoncé koncertturnéjáról mint

a 21. század eddigi leglényegesebb stadionkoncert-turnéja.

A Telegraph zenekritikusa előtt is jól vizsgázott. Neil McCormick arról áradozott, hogy amit a nézők láttak, az

az univerzum legnagyobb diszkója.

Beyoncé történelmet írt a londoni Tottenham Hotspur Stadiumban, ahol öt estén át adott koncertet összesen 238 ezer rajongó előtt.

Nyitókép forrása: Kevin Mazur / Contributor / Getty Images