Egy teljesen más Lola nyuszi lesz látható a Space Jam 2-ben – Ez az oka

2021. 03. 05.

Az egyik legtöbbet foglalkoztatott téma a Twitteren „Lola Bunny” vagyis Lola nyuszi, aki a készülő Space Jam 2-ben egy teljesen új személyiséget fog kapni.

Képernyőfotó 2021 03 05 11.31.21
Borítókép forrása: Youtube

Az 1996-os Michael Jordan alakításával megspékelt Space Jam első része a világ egyik legnépszerűbb vígjátéka a mai napig, így nem is volt kérdés, hogy más filmekhez hasonlóan ez is kapjon egy rebootot, méghozzá napjaink egyik legjobb kosarasának főszereplésével, LeBron James-el.

Pár napja hivatalosan kikerültek az első képek a második részről, így az NBA játékosa mellett a már jól ismert Bolondos dallamok karakterei – Tapsi Hapsi, Csőrike, Cucu Malac, Dodó Kacsa és Lola Nyuszi – is visszatérnek. Utóbbi karaktere azonban óriási változáson esett át.

A készítők, ugyanis a mai nézeteknek megfelelően szerették volna ábrázolni a nyuszi lányt, amely kicsit sem egyezik a 90-es évekbelivel. Lola – aki esetleg nem látta volna az első részt – Tapsi Hapsi barátnőjének szánt karakter, aki Jessica Rabbit-hez hasonlóan animációs szexszimbólumnak számít. Ez viszont a mai nézőpontok szerint kicsit sem elfogadható egy női karakterrel szemben. A vonzó, már-már erős szexuális kisugárzással rendelkező Lola, ezért szó szerint más személyiséggel mutatja meg magát a folytatásban, amit a rendező, Malcolm D. Lee a következőképp magyarázott:

„2021-et írunk, fontos, hogy erős, rátermett női karaktereket alkossunk”

A Space Jam: Egy új örökség július 16-án debütál az amerikai mozikban.

Forrás: JustJared