Barion Pixel Tóthék – Kínos percek a Sztárban sztár leszek színpadán, békülne Csepregi Éva és Pál Éva – Lapszemle – Coloré

Tóthék – Kínos percek a Sztárban sztár leszek színpadán, békülne Csepregi Éva és Pál Éva – Lapszemle

2023. 12. 05.

Sztárban sztár leszekben Tóth Andi és Tóth Gabi okozott kellemetlen perceket – legfőképpen egymásnak, ugyanakkor van, aki békülne is a sztárvilágban!

Hatalmas show volt hétvégén a Sztárban sztár leszekben, ugyanis énekesek segítették ki a versenyzőket. Feltűnt Tóth Andi is, aki elképesztő módon bújt Tina Turner bőrébe, letarolva a színpadot.

Tóthék a Sztárban sztár leszekben

Tóth Andi Karapancsev Kristóf mellett énekelt, aki Eros Ramazottit formálta meg a színpadon. A fergeteges előadás után a zsűri értékelte a duettjüket, amikor is Tóth Gabi dicsérte kolléganőjét – írja a Ripost:

Neked a színpadon a helyed: te egy olyan ritka kincs vagy, akit még mindig szeretek, csak le vagyok tiltva nálad mindenhol, aztán nem tudom elmondani neked…

Tóth Andi válaszára nem kellett várni:

Te tiltottál le, Gabi… négy éve pont.

Tóth Andinak ismét vágott az esze a Sztárban sztár leszekben / Kép forrása: Tv2
Tóth Andinak ismét vágott az esze a Sztárban sztár leszekben / Kép forrása: Tv2

A kellemetlen pillanatokat nevetéssel oldották, amire Majka válasza tett rá egy lapáttal, amit Gabihoz intézett:

Belesétálsz tátott szájjal abba az erdőbe…

A két énekes közötti konfliktus oka az, hogy Tóth Gabi egy Facebook-csoportban minősítette Andit, s bár ennek jó pár éve, úgy tűnik, ez még mindig éket ver kapcsolatuk közé.

Csepregi Éva és Pál Éva békülése

A két énekesnő tíz éven keresztül énekelt együtt a Neoton Famíliában, ám kapcsolatuknak egy vita vetett véget, s azóta sem tisztázták a félreértéseket.

Most azonban, a Magyar Zene Házában nyílt ,,Nekünk írták a dalt” című kiállításon Pál Éva arca is felbukkan a Neoton Família tagjai között. A nemrégiben hetvenedik születésnapját ünneplő Csepregi Évától azt kérdezték, hogy ha két embert választhatna, kivel beszélgetne leginkább. Az egyik név Pál Éváé volt, ugyanis Csepregi Éva kíváncsi lenne arra, hogy mire jutna egy beszélgetésen.

Kíváncsi lennék, hogy minden indulat nélkül – bár nehezen tudnám elképzelni, hogy indulat nélkül tudnánk beszélgetni – négyszemközt mire jutnánk – idézte a Bors.

Csepregi Éva végül nem lépett, de Pál Éva telefont ragadott, és felhívta régi kollégáját, aki az első meglepetés után a hívó szerint örült a váratlan telefonnak, és abban maradtak, hogy ha kevésbé sűrű a program, megejtik azt a bizonyos beszélgetést.

Nyitókép forrása: Tv2