Barion Pixel Tom Felton és Daniel Radcliffe: így éreznek egymás iránt valójában – Coloré

Tom Felton és Daniel Radcliffe: így éreznek egymás iránt valójában

2022. 10. 23.

A Harry Potterben ősellenségek voltak, a valóságban viszont teljesen más volt a kapcsolatuk. Meglepő a viszony Tom Felton és Daniel Radcliffe között.

Tom Felton alakította a Harry Potter-filmekben Draco Malfoyt, aki a főszereplő ellenlábasa volt és, akit Felton igazán hitelesen formált meg a mozivásznon. Daniel Radcliffe és színésztársa azóta komoly felnőttekké értek, de csak most osztották meg a nagyközönséggel egymás iránt érzett valódi érzéseiket.

Felton nemrég a CBS Mornings-nak adott interjújában elárulta, hogy fantasztikus a kapcsolatuk Radcliffe-fel, illetve annak ellenére, hogy valaha ellenségeket játszottak a vásznon, Daniel valójában olyan, mint a testvére.

„Nagyon szeretem őt. Sajnos nem tudunk annyit találkozni, mint szeretnénk, de határozottan a testvéremnek tartom. Hatalmas tiszteletet érzek iránta. Rendkívül tehetséges ember.” – mondta Tom Felton. Az egykori mardekáros azt is hozzátette pályatársa jellemzéséhez, hogy Daniel egyedi energiát csempész minden helyiségbe, ahova csak belép. Profi volt már gyerekként is, maximalista és nagyon együttműködő.

Tom Felton és Daniel Radcliffe
Forrás: Northfoto
Archival Filmstills
Forrás: Northfoto

Az pedig nem véletlen, hogy Felton ennyit mesél egykori kollégájáról, egyben barátjáról, hiszen nemsokára megjelenik saját memoárja, Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard címmel. Az életrajzi műben a színész sok kulisszatitkot is megoszt, kendőzetlenül beszél egykori alkoholfüggőségéről, és megemlékezik Robbie Coltrane-ről is, aki Hagridot alakította a filmekben, és nemrég hunyt el 72 éves korában.

Harry Potter és a Főnix rendje
Forrás: Northfoto

Tom Felton a széria után olyan filmekben mutatta meg tehetségét, mint a 2011-es Majmok bolygója, az Origin sorozat vagy a Feed című dráma, melyben a Pretty Little Liars sztárjával, Troian Bellisarioval közösen szerepel. Legújabb filmje a brit rendezésű dráma, a Save the Cinema.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/tom-felton-es-daniel-radcliffe/