Barion Pixel Tim Allen 13 éves lánya is csatlakozik a Télapu minisorozathoz – Coloré

Tim Allen 13 éves lánya is csatlakozik a Télapu minisorozathoz

2022. 04. 05.

Igazi örömhír volt, hogy a karácsonyi filmek egyik kultikus alkotása, a Télapu minisorozatként tér vissza 16 év után, méghozzá Tim Allen főszereplésével.

Tim Allen a 90-es évek egyik ünnepelt komikusai között volt, akiről olyan alkotások juthatnak az eszünkbe, mint a már említett Télapu, a Dzsungelből dzsungelbe, vagy a Házi barkács című produkciók.

Tim Allen
Forrás: Northfoto

Az elmúlt években ugyan nem igazán lehetett róla hallani, ez azonban nem jelenti azt, hogy leállt volna a munkával. Nemrég jelentette be a Disney+, hogy hamarosan készül a Télapu minisorozat, amelyben a színész is visszatér főszereplőként.

Itt viszont nem álltak meg a jó hírekkel a készítők, ugyanis a produkcióhoz csatlakozik Tim Allen lánya, Elizabeth Allen-Dick is, aki nagy álmát váltja valóra híres apjának, hiszen a képernyőn is apa és lánya kapcsolat lesz köztük, ami sok szempontból fogja megkönnyíteni a munkájukat.

Télapu
Forrás: Northfoto

A sorozat – ahogy már megszokhattuk – Scott Calvin köré épül. Most azonban nem a karácsony megmentése vagy Télanyó megkeresése lesz a célja, hanem az, hogy megtalálja méltó utódját. 65. születésnapjához közeledve ugyanis rájön, hogy nem lehet örökké Télapó. Apránként elkezdni elveszíteni varázserejét, ezért családjával együtt felkerekedik, hogy megtalálja az új Mikulást és ezzel együtt a famíliát is felkészítse a déli életre.

A sorozathoz olyan színészek csatlakoznak még Tim Allen mellé, mint Austin Kane, Rupali Redd és Devin Bright. És ha lehet hinni a pletykáknak, akkor még idén felkerül a streaming szolgáltató kínálatába.

Forrás: deadline.com