16 év után visszatér Télapu, méghozzá sorozat formájában

2022. 01. 17.

És, ha ez nem elég jó hír, a főszereplő továbbra is Tim Allen lesz!

A Télapu minden idők egyik legsikeresebb és legkedveltebb karácsonyi családi mozija lett, nem csoda, hogy az 1994-es alkotást két folytatás is követte, 2002-ben és 2006-ban.

'the Santa Clause' By John Pasquin, Usa, 1994.
Forrás: Northfoto

Most a Disney Plus streaming csatorna döntött úgy, hogy ideje megnézni, miként alakult azóta Scott Calvin, azaz a Télapu és családjának élete.

A sorozatban Scott Calvin 65. születésnapja küszöbén áll, és rájön, hogy nem lehet örökké a Mikulás. Már kevésbé tudja tartani a lépést a munkájával járó teendőkkel, és ami még fontosabb, van egy családja, akiknek ideje lenne profitálniuk a normális életből is, különösen a két gyereknek, akik az északi sarkon nőttek fel. Scott égető feladata lesz, hogy megfelelő csere Mikulást keressen, miközben felkészíti családját egy új kalandra a sarktól délre fekvő életükben.

'santa Clause 3: The Escape Clause' Movie Stills
Forrás: Northfoto

A sorozat munkálatai a tervek szerint márciusban indulnak, és remélhetőleg decemberre már egy új Télapus kalandban lehet része a rajongóknak.

Tim Allen egyébként a Télapu franchise után is nagy sikereket ért el. Olyan alkotásokban láthattuk, mint a Dzsungelből dzsungelbe, a Kelekótya karácsony című vígjátékok vagy éppen a Házi barkács szériája. De szinkronszínészként is a legnagyobbak között szerepel a neve.

Forrás: variety.com