Barion Pixel Kibékíthetetlen a Take That és Robbie Williams?! – Coloré

Kibékíthetetlen a Take That és Robbie Williams?!

2023. 10. 05.

A Take That reagál Robbie Williams bartáságtalan megjegyzéseire. Az egykor ünnepelt sztárcsapat teljesen szétesett.

Az egész egy évvel ezelőtt kezdődött. Akkor kapott meghívást Robbie Williams Dermot O’Leary műsorába, a Reel Stories-ba. Nyíltan beszélt a ’90-es évek fiúbandájának hírnevéről, arról, hogy ez a hírnév miként hatott mentális egészségükre. Az énekes elmondta, hogy

…minden bizonytalanságomat, szomorúságomat, sebezhetőségemet ivással és ivással palástoltam.

Őszintén mesélt arról is, hogy a sztárság ellenére is magányosnak és szomorúnak érezte magát. Minden turné után szomorúan ment vissza a szállodába, ahol vodkába fojtotta bánatát és sírt. Azt is kifejtette, hogy kifizetődő volt számára, amikor 1995-ben otthagyta a bandát.

Robbie Williams
Robbie Williams mindig kritizálta a társait, most a Take That többi tagjai is elmondja a véleményét / Kép forrása: Gus Stewart / Contributor / Getty Images

A csapatban már akkor is voltak feszültségek, amikor a csúcson voltak. Williams ugyanis gyakran kritizálta társait. Több beleszólásra vágyott a csapat dolgaiban, de úgy érezte, hogy elnyomják őt. A feszültséget pedig csak növelte Williams drogokhoz és alkoholhoz fűződő túl szoros kapcsolata. 1996-ban végül az együttes feloszlott. 2006-ban Williams nélkül újraegyesült a banda, majd 2010-ben már ő is csatlakozott.

Take That Vs. Robbie Williams

Úgy tűnik, hogy csak a felszínen sikerült a feszültséget elsimítani. A konfliktus ugyanúgy felbukkan köztük időről-időre és most a fiúbanda többi tagjai is válaszolni készül az elhangzottakra.

Nyitókép forrása: Gus Stewart / Contributor / Getty Images