Barion Pixel A Take That is fellép III. Károly koronázási rendezvénysorozatán, a 49 éves Robbie Williams azonban nemet mondott a szereplésre – Coloré

A Take That is fellép III. Károly koronázási rendezvénysorozatán, a 49 éves Robbie Williams azonban nemet mondott a szereplésre

2023. 02. 26.

Az ikonikus fiúbanda, a Take That, amelynek tagjai jelenleg Gary Barlow, Mark Owen és Howard Donald, állítólag a májusi esemény főszereplője lesz a Windsori kastélyban.

A Take That-et kiegészítendő, a zenekarból 2014-ben távozó Jason Orange is feltehetően énekel majd velük az ünneplésen. Robbie Williams azonban úgy tűnik, hogy nem jelenik meg a műsorban, amelyet a BBC sugároz, egy nappal a király koronázása után, és várhatóan hatalmas nézettséget fog generálni.

Take That
Forrás: Northfoto

A hírek szerint az ausztrál popdíva, Kylie Minogue és húga, a szintén énekes Dannii is fellép a koncerten, Lionel Richie nem különben. A koronázási koncert kapcsán várhatóan további nagy nevek is felmerülnek majd az elkövetkező hetekben, és egy forrás azt mondja:

A világzene legnagyobb neveit és szereplőit kérték fel a koncertre.

Micsoda meglepetés lenne mondjuk egy Spice Girls visszatérés a rendezvényen! A hét elején Kylie és Dannii Minogue a Sydney Pride közönségét bűvölte el, ahol Danii csatlakozott Kylie slágere, az All The Lovers feldolgozásához. Itt jelentették be részvételüket is III. Károly koronázási koncertjén.

Robbie Williams
Forrás: Northfoto

Robbie Williams mivel nem aktív tagja egykori bandájának, így nem csatlakozik a nagy bulihoz (bár még okozhatnának meglepetést), ugyanakkor nincs rosszban a többiekkel, sőt. Időről-időre fel is merül, hogy teljes létszámmal lépjenek fel valahol. A Take That 1989-ben alakult, és 12 No.1 kislemezt ért el a brit kislemezlistán, valamint nyolc No.1 albumuk lett, és jelenleg a legsikeresebb fiúbanda a brit listák történetében.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/take-that-koronazas/