Barion Pixel Shania Twaint megérintette a halál szele – A Grammy-díjas sztár, így küzdötte le betegségét – Coloré

Shania Twaint megérintette a halál szele – A Grammy-díjas sztár, így küzdötte le betegségét

2023. 02. 04.

A kanadai származású énekes-dalszerző, Shania Twain 12 napig küzdött az életéért, és volt mikor azt hitte, már az utolsó lélegzetvétele következik.

Az 57 éves Shania Twainnel az Apple Music 1 videócsatornáján készített interjút Zane Lowe, akinek a popsztár elárulta, hogy a covid idején annyira leterítette a koronavírus, hogy sűrgősségi helikopterrel kellett kórházba szállítani.

Alapjáraton asztmás vagyok, így aztán nagyon erős rohamom volt a COVID-ot elkapva, az életem került veszélybe. Egy speciális csapatnak kellett légifuvaroznia, mert senki más nem repíthetett volna be a kórházba, ugyanis nem lehet csak úgy felvenni egy COVID-beteget, és elszállítani a kórházba. A koronavírus szövődménye tüdőgyulladás lett, minden nap egyre rosszabb és rosszabb lett, nem kaptam levegőt. 12 napig szó szerint küzdöttem az életben maradásért.

– emlékezett vissza a nehéz időszakra a You’re Still The One énekese.

Shania Twain
Forrás: Northfoto

Szerencsére plazmaterápiát alkalmaztak, és bevált. A negyedik napon a plazmaterápiával is 0000,1 antitestem volt. Lényegében nem volt antitestem, a szervezetem nem harcolt egyáltalán. Nem halmozódtak fel ellenanyagaim, és a tüdőmet egyre jobban leterítette a gyulladás.

– mesélte.

Bár lélegeztetőgépre is kellett tenni, Shania Twain a plazmaterápia segítségével végül legyőzte a covidot, de szerinte a hihetetlen lelkiismeretes egészségügyi csapaton múlt, hogy ő onnan vissza tudott jönni, ahonnan mások már nem.

Shania Twain
Forrás: Northfoto

Ez a megrázó tapasztalat inspirálta is a sztárt egy dal megírására, mely a levegőről szól. Arról az anyagról, közegről, melyet oly természetesnek veszünk mindaddig, míg nem szenvedünk hiányt belőle.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto