Barion Pixel Sebestyén Balázs megható posztban mondott köszönetet, Zalatnay Cini kis híján utcára került – Coloré

Sebestyén Balázs megható posztban mondott köszönetet, Zalatnay Cini kis híján utcára került

2023. 12. 15.

Sebestyén Balázs utoljára állt színpadon kollégáival, Zalatnay Cini pedig elveszítette szeretett otthonát.

Sebestyén Balázs és két kollégája, Rákóczi Feri és Vadon Jani a hét elején jelentették be Jani távozását. A rajongókat megrázta a hír, s bár Balázsék egy ideje tudják, hogy Jani mit szeretne, mégis fájdalmasan élik meg a búcsút.

Sebestyén Balázs és az utolsó alkalom

Nem engedik el azonban barátjuk kezét egy szó nélkül: roadshow keretében búcsúztatják Janit, s tegnap a kecskeméti állomás után Balázs egy megható posztban írta le a szomorú tényt: ez volt az utolsó alkalom, hogy ők hárman egy színpadon álltak.

Jani széke bár még meleg, már volt, aki bejelentkezett rá, így például Alekosz, akit be is hívtak Balázsék a stúdióba, s Jani ekképp reagált:

Ha valaki komolyan gondolja, hogy Alekosz, akkor inkább visszajövök!

Zalatnay Cini kálváriája

Az énekesnő nemrégiben ünnepelte 76. születésnapját, ám kérdéses volt, hogy hol ünnepel. Tavaly ugyanis a magas törlesztő miatt elveszítette az otthonát, és ideiglenesen az egyik barátja fogadta be. Mivel a tulajdonos Németországba ment a családjával, az énekesnőnek nem kell osztoznia mással az ingatlanon, és úgy tűnik, hogy a tervekkel ellentétben maradhat a lakban, mert ismerősei még nem költöznek vissza.

Mint mondta, nagyon megtetszett neki a környék, egyetlen hátránya, hogy hiányzik neki a lánya, Niki, aki Pesten él.

Mivel az énekesnő sokat koncertezik, kevés ideje van, de a két ünnep között szeretné megünnepelni a születésnapját baráti és családi körben is. Sajnálatos módon egyre kopnak ki a számára fontos emberek az életéből, így öröme nem lesz teljes – idézte a Blikk:

Nagyon szeretem a születésnapomat, s mindig megadtam a módját az ünneplésnek: egy időben akkora bulikat tartottam, hogy a vendégeket limuzinok és kisbuszok hozták. Ám egyre inkább fogy az a csapat, akikkel annak idején összejártunk, ugyanis rengeteg barátomat, szerettemet veszítettem el az utóbbi időszakban, és sajnos az idei év sem telt el szomorúság nélkül, hiszen két barátnőm is meghalt, akik tavaly még mellettem voltak. Ez pedig beárnyékolja az ünneplést.

Zalatnay Cininek egyre fogynak a barátai, ám a meglévők nem hagyják, hogy otthontalanná váljon / Kép forrása: TV2
Zalatnay Cininek egyre fogynak a barátai, ám a meglévők nem hagyják, hogy otthontalanná váljon / Kép forrása: TV2

Hozzátette, hogy sokszor végigveszi, hogy mik azok az események az életében, amiket valahol elrontott, s mik azok, amiken nem tud túllépni. Ilyen például az életrajzi film:

Már évek óta kínlódok, hogy megvalósuljon. Sokan mondják, hogy milyen színes az életem és mennyire jó lenne, ha ebből születne egy film, ám különböző okok miatt eddig ebből nem lett semmi. Ám ha minden jól megy, januárban már aktívan elkezdünk foglalkozni a projekttel, márciusban pedig már forgatni is szeretnénk!

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub.