Barion Pixel Nem akárki jelentkezett be Vadon Jani helyére, Kandász Andi pedig a tengerparton dobta le a textilt – Lapszemle – Coloré

Nem akárki jelentkezett be Vadon Jani helyére, Kandász Andi pedig a tengerparton dobta le a textilt – Lapszemle

2023. 12. 12.

Vadon Jani távozik Balázsék triójából, s még ki sem hűlt a széke, már van rá jelentkező. Eközben Kandász Andrea romantikus utazáson vett részt, és szerelmével a 26. évfordulójukat ünnepelték!

A rádióhallgatás szerelmeseit sokkolta a hír, miszerint Vadon Jani más vizekre evez, s Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri egyedül maradnak a stúdióban. Erre csapott le Alekosz, aki nagyvonalúan ajánlotta fel szolgálatait Vadon Jani helyére.

Vadon Jani széke

Bár a hallgatók számára még ismeretlen, hogy ki ül Jani megüresedett székébe, annyi bizonyos, hogy Balázsék keresnek helyette valakit. Erre, a még ki nem hirdetett lehetőségre csapott le Alekosz, aki Facebook-oldalán hívta fel a figyelmet arra, hogy hajlandó beülni a rádiós helyére:

Szomorúan hallom!! hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgyvélem, a szimpátia kölcsönös. Beszélgetéseinkkor mindig váratlanul emelte ki legfőbb tulajdonságaimat legyen az a Sakk, vagy éppen a testépítés.

Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje. Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul. Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell.. amíg fel nem bukkan egy Sramek-féle, és el nem bitorolja azt a mérhetetlen!! szellemi örökséget, amit a kicsi nekünk hátrahagyott.

A kialakult egyben soha vissza nemtérő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast. A változás, lehetőség a fejlődésre.

A tévében már megvolt. Az interneten, megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is, garantáltan a legjobb választás.

Meghalt a király! Éljen a király.

Alekosz nem akárkihez, Zámbó Jimmy-hez hasonlította Janit, így mondhatni egy igazi trónra ülne, ha Balázsék úgy döntenének.

Alekosz örömmel beülne Vadon Jani helyére Balázsék mellé / Kép forrása: Youtube / Kiskegyed videó
Alekosz örömmel beülne Vadon Jani helyére Balázsék mellé / Kép forrása: Youtube / Kiskegyed videó

Mint Vadon Jani az adásban elmondta, mindenben támogatja Balázsékat:

Én tökre hiszek abban, hogy ez nélkülem, adott esetben mással, máshogy ugyanúgy sikeres tud lenni, ugyanúgy tud működni. Úgyhogy én maximálisan támogatom őket abban, hogy ezt a műsort tovább csinálják.

Kandász Andrea ünnepel

A népszerű riporter Gran Canarián ünnepelte férjével 26. évfordulójukat. Andi az Instagramon is beszámolt kalandjairól, így többek közt arról, hogy meztelenül úszott a tengerben, és számos, más kalandjuk is volt férjével a tizenkét nap alatt. Búvárkodtak, kávéültetvényen voltak, és rengeteget úsztak az óceánban, és egy homoksivatagban is ,,megfürödtek”. Mint a Bors megírta, rengeteget buliztak a férjével, s ez sokáig kérdéses volt, hogy mennyire lesz gondtalan, ugyanis férje lábát áprilisban műtötték, de már rendbejött, így felhőtlen volt a táncuk a novemberi nyárban.

Imádom, ahogyan a víz és a bőröm egymással érintkezik akkor, amikor fürdőruha nélkül úszom a habokban. A kulturált nudizmust nagyon szeretem, nekem ez egy naturális, természetes dolog.

Az utazást testi és lelki fejlődésként írta le, hiszen rengeteget beszélgettek, s bár az ezüstlakodalmukon is túl vannak, ugyanolyan csillogó szemekkel néznek egymásra, mint amikor megismerkedtek.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub