Barion Pixel Az 51 éves Schell Judit vallomása: Erre vagyunk tréningezve az egyetemen, hogy a színház az első, tehát nincs magánélet, a nők ne szüljenek! – Coloré

Az 51 éves Schell Judit vallomása: Erre vagyunk tréningezve az egyetemen, hogy a színház az első, tehát nincs magánélet, a nők ne szüljenek!

2024. 05. 27.

Schell Judit volt Geszti Péter vendége az Adom a napom című műsorban, ahol a művésznő kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, hogy milyen hatással lehet egy ember – főleg egy nő – életére a színészi pálya. 

A színésznő arról beszélt az interjúban, hogy szerinte ha az ember nem figyel, akkor a színház el tudja venni az életét.

Schell Judit Interju A Kiraly Zambo Edit Image 6cc1ca1ae7427c9e565b37dd32ac
Schell Judit, fotó: RTL

„Eleve már erre tréningeznek minket a főiskolán vagy az egyetemen, hogy a színház az első, tehát nincs magánélet, a nők ne szüljenek… Itt minden más a színház után következik.. Ez egy ideig úgy megy is, amikor az ember nagyon fiatal és bizonyítani akar és elérni azokat a célokat amiket úgy nagyjából kitűzött maga elé. De először csak az, hogy legyen egy színház, ami leszerződtet, utána, hogy kapjak szerepeket, kapjak főszerepet, kapjak azért díjat, vagy filmszerepet. Tehát ezek ilyen szép fokozatos lépések előre. De hát közben meg ott van az élet előre… Egy ideig ez így megy, meg az ember családot alapít meg jönnek a szakmai dolgok. Csak aztán meg az ember nem veszi észre, hogy a többi más dolog meg elmaradozgat.” – mesélte el a színésznő Geszti Péternek és hozzátette, hogy egyáltalán nem könnyű a színész szakma, hiszen lelkileg, fizikálisan és időbeosztás szempontjából sem egy ideális foglalkozás.