Barion Pixel Gyászol Sárközi Ákos, amerikai filmben szerepel a Família Kft. sztárja, Hosszú Katinka ismét kisbabájáról posztolt – Lapszemle – Coloré

Gyászol Sárközi Ákos, amerikai filmben szerepel a Família Kft. sztárja, Hosszú Katinka ismét kisbabájáról posztolt – Lapszemle

2024. 02. 06.

Mai lapszemlénkben gyász és boldogság is szerepelnek, és a Família Kft-ből régen látott ismerősnek is van egy izgalmas története!

Sárközi Ákos, az RTL népszerű séfje, akit Michelin-csillaggal is kitüntettek ezúttal nem szenvedélyéről, a gasztronómiáról posztolt, hanem az számára egyik legfontosabb nőről, az édesanyjáról.

A mesterszakács szűkszavúan tudatta követőivel, hogy édesanyja elhunyt. A pár sorban mindent megköszönt neki, amit tőle kapott, és leírta, hogy örökre szeretni fogja őt. Ákos felesége kommentben búcsúztatta szeretetett anyósát – talált rá a Blikk.

A fájdalom mélyén szeretném hálámat és tiszteletemet kifejezni, hogyolyan kivételes ember voltál, aki a férjemet abban az egyedülálló emberré nevelted, aki engem most boldoggá tesz. Hihetetlenül hálás vagyok, hogy szeretettel olyan értékeket adtál neki, amik ma teljesen betöltik az életemet. Soha nem felejtem el azt a szeretetet, amivel körülöleltél minket. Nagyon hiányozni fogsz nekünk!

A Família Kft. Krisztája amerikai filmben

Xantus Barbara a Borsnak mesélt arról, hogy egy amerikai filmben forgatott. A Love on the right course című filmben láthatjuk majd, a romantikus vígjátékok sorát gyarapítja. Mint kiderült, a főszereplő apjának egy barátját alakítja, ám nemcsak a háttérben lesz, hiszen egy szerelmi szál is megjelenik a történetben! A filmben nagy szerepet kap a golf, és azt is tudni lehet, hogy a magyar színésznő Roy McCrerey partnere volt, akit láthattunk a Hazafiban, a Légi csibészekben és a Vasember harmadik részében is.

A Família Kft-ben megismert Xantus Barbara amerikai romantikus vígjátékban szerepel / Kép forrása: RTL
A Família Kft-ben megismert Xantus Barbara amerikai romantikus vígjátékban szerepel / Kép forrása: RTL

Hosszú Katinka kisbabájával síel

A világhírű úszó, Hosszú Katinka sokszor enged betekintést mindennapjaikba, és így volt ez most is, amikor a kis családjával síelni mentek – írta meg a Bors. A síliftben készült róla fotó kezében a kisbabájával, és mint írta, nemcsak a kis Kamillának volt ez az első síliftes élménye, hanem neki is!

Nyitókép forrása: RTL