Salma Hayeket különleges barátság fűzi Angelina Jolie-hoz – döbbenetes dolgot szeret barátnőjében

2023. 09. 17.

A Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon megkérdezték az 57 éves Salma Hayeket, hogy mit is szeret a legjobban a 48 éves Jolie-ban.

Salma Hayek az általa készített El Sabor de la Navidad című film vetítésének apropóján vett részt a TIFF-en, ahol az interjúk során azt is megkérdezték tőle, híres barátnőjével, Angelinával milyen a kapcsolata és mit szeret benne a leginkább.

"the Eternals" Uk Premiere Red Carpet Arrivals
Forrás: Karwai Tang/Getty Images

Mindent! Nagyon-nagyon gazdagította és inspirálta az életemet, sok szempontból. Tudjátok, anyaként például. Legfőképpen pedig művészként. Az idő múlásával egyre közelebb kerültünk egymáshoz, természetes módon erősödött. A barátság áramló dolog.

– adta válaszul a sztár, aki nemrég a Netflix Black Mirror sorozatában is cameózott.

Tavaly is mesélt Salma a kettejük kapcsolatáról, akkor azonban a munka részéről. A Without Blood (Vér nélkül) című filmet Jolie rendezte, amelyben Hayek főszereplő volt, és utóbbi szerint Pitt egykori felesége a legjobb rendező, akivel valaha is együtt dolgozhatott.

Mindig is szerettem őt rendezőként, de szerintem ez most a lehető legjobb, vagy az egyik legjobb volt. Pedig sok jó rendezővel dolgoztam együtt az évek alatt.

– nyilatkozta a film kapcsán, ami Alessandro Barrico 2002-es regénye alapján készült.

A filmadaptáció is egy lányt követ végig a háború idején, és univerzális igazságokat tár fel a háborúról, traumáról, az emlékezetről és gyógyulásról. Jolie maga írta a forgatókönyvet a regény nyomán.

Salma Hayeknek és Angie-nek volt szerencséje együtt dolgozni színészekként is, mindketten a Marvel The Eternals – Örökkévalók című sci-fijében alakítottak egy-egy karaktert.

Forrás: People
Borítókép forrása: Mike Marsland/Getty Images