Barion Pixel Salma Hayek elárulta, milyen volt az első csókja – Coloré

Salma Hayek elárulta, milyen volt az első csókja

2023. 08. 16.

Salma Hayek nemrég egy különös történettel szórakoztatta a rajongóit az első csókjáról.

Katasztrofális volt Salma Hayek első csókja

Salma Hayek nemcsak a filmvásznon, hanem a való életben is képes meglepő és nevetésre késztető pillanatokat teremteni. A 56 éves színésznő a W magazinnak mesélt arról, hogyan zajlott az első csókja.

Coatzacoalcosban, a mexikói kisvárosban történt. Nagyon emlékezetes volt. Jóízű akartam lenni, ezért mézet kentem az ajkaimra

– mesélte.

És az eredmény? Sajnos hangyainvázió és égő száj.

Valami, ami romantikusan indult, katasztrofálisra fordult

– tette hozzá Salma Hayek a jellegzetes humorával.

Salma Hayek
Kép forrása: Michael Buckner / Contributor / Variety / Getty Images

Később sikeresebb lett a szerelem terén

Néhány évvel később Salma Hayek szerelmi élete azért szerencsére jobbra fordult. Az Oscar-díjra jelölt színésznő 2006-ban ismerte meg François-Henry Pinault-t, a Kering vezérigazgatóját.

Bár a páros nem szeret sokat elárulni a kapcsolatukról, inkább maguknak tartják meg a részleteket, 2019-ben a Town & Country magazinnak így utalt rá:

Ez egy ilyen romantikus, csodálatos történet, de az enyém. Nem akarom vulgárissá tenni, hogy magam érdekessé tegyem vele.

A páros 2007 márciusában mind az eljegyzésüket, mind pedig első gyermekük érkezését is bejelentették. Lányuk, Valentina, még abban az évben megszületett, Pinault korábbi házasságából származó gyermekei, François és Mathilde mellé, valamint kisebbik fia, August mellé, aki a kapcsolatából született a modell Linda Evangelistával.

Salma Hayek
Salma Hayek és a férje, François-Henry Pinault / Kép forrása: Anadolu Agency / Contributor / Anadolu Agency / Getty Images

A páros egy párizsi intim szertartáson házasodott össze 2009-ben, majd tartottak egy sztárokkal teletűzdelt lagzit Olaszországban két hónappal később. Azonban az idáig vezető út nem volt egyszerű. Salma Hayek ugyanis nehezen vette rá magát az esküvőre.

Olyan volt, mint egy közbelépés. A szüleim, a bátyám, mindannyian összefogtak ellenem. Fóbiám volt a házassággal kapcsolatban.

A 2020-as 14. évfordulójukat Salma Hayek megható szavakkal ünnepelte meg a közösségi médiában:

Ma van a napja, hogy 14 évvel ezelőtt találkoztam a lelki társammal. Az idő próbájának és még a karanténnak is ellenálltunk, és nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy megtaláltalak. Minél jobban megismerlek, annál jobban nő a szeretetem. Boldog évfordulót, Mi Amor.

Salma Hayek szerencsére boldog a házasságában, pedig megkapta a kritikát, miszerint csak a pénzéért választotta a férjét.

Amikor hozzámentem, mindenki azt mondta, >>Ó, ez egy elrendezett házasság. A pénzért ment hozzá.<< Én pedig csak: >>Igen, gondolj bármit. Tizenöt éve együtt.<< Erősek vagyunk a szerelemünkben.

Forrás: Hello!

Borítókép forrása: Laurent KOFFEL / Contributor / Gamma-Rapho / Getty Images

0 /eletmod/sztarok/salma-hayek-elso-csok/