Barion Pixel Ryan Reynolds meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogyan indult a kapcsolata a feleségével – Coloré

Ryan Reynolds meglepő őszinteséggel beszélt arról, hogyan indult a kapcsolata a feleségével

2021. 07. 21.

Mindenkit megdöbbentett Ryan Reynolds, amikor arról beszélt, hogyan indult a kapcsolata szépséges feleségével.

Kevés olyan ismert sztárpárról tudunk, akiről manapság tényleg el lehet mondani, hogy „hollywoodi álompár”, hiszen őket sem kerüli el a szakítás és a válás. Ryan Reynolds és Blake Lively azonban nemcsak egy jól működő házasságban él, de igazi lelki társak is, akikről mindig sugárzik az egymás iránt érzett szeretet, tisztelet és harmónia, ráadásul az ő kapcsolatukban rengeteg a humor is.

Ryan Reynolds
Forrás: northfoto.com

A színészek 2011-ben ismerkedtek meg, amikor Ryan a Zöld Lámpás film főszereplője volt, de csak két év múlva lettek hivatalosan is egy pár. Azóta összeházasodtak és három csodás kislány szülei lettek. Egy podcast interjúban a színész most elárulta megismerkedésük részleteit, illetve azt is, hogyan is indult az azóta ikonikussá vált románc.

„A kapcsolatunk nem szerelemnek indult. Meg volt köztünk a haveri kémia, rengeteget ugrattuk egymást, és elmentünk egy dupla randira. Igen ám, de nem egymással voltunk párban, hanem két másik személlyel. Valami mégis elindult, így amikor Blake elmesélte, hogy Bostonba utazik, én rávágtam, hogy mi lenne, ha vele tartanék. Aztán ott helyben megkérdeztem, mi lenne, ha szexelnénk?”

„De az együttlét eredménye az lett, hogy teljesen egymásba habarodtunk. A rá következő héten azt mondtam vennünk kéne egy házat közösen. És így is lett…” – mesélte a sztár, aki a podcast interjúban teljesen megnyílt.

Reynolds kitért arra is, hogy a pandémia őket is megviselte, mivel a gyermekeik még kicsik és az otthoni oktatásuk sem volt egy leányálom. Kapcsolatuk titkának viszont azt tartja, hogy egyszerre szerelmesek és a legjobb barátok is, akik nem szorítják háttérbe a másikat. Felváltva dolgoznak, és mindkettejük projektje egyformán fontos. Amikor Blake dolgozik, ő megy szünetre, és fordítva.

Forrás: justjared.com