Barion Pixel Blake Lively csodás anya, de néha összekeveri a gyerekeit – Coloré

Blake Lively csodás anya, de néha összekeveri a gyerekeit

2021. 07. 16.

Blake Lively nemcsak színésznőként, hanem édesanyaként is nagyszerű…

Ezt pedig a róla készült legfrissebb képek is jól mutatják, ugyanis egy lányaival töltött délutánt sikerült megörökíteniük a fotósok.

2016 The Shallows Movie Set
Forrás: northfoto.com

Az egykori Gossip Girl szép karriert futott be Hollywoodban, és rátalált a tökéletes szerelem is, Ryan Reynolds személyében. A házaspár három tündéri kislány szülei, akiket a legnagyobb harmóniában nevelnek. Blake és Ryan rengeteget ugratják egymást a közösségi médiában, ami ékes bizonyíték arra, hogy egy kapcsolatot nagyon meg tud fűszerezni a humor és a kölcsönös szeretet.

Blake Lively Takes A Selfie With A Fan Before A Family Stroll With An Apparent Bodyguard In New York City.
Forrás: northfoto.com

A színésznő megjelenése mindig tökéletes, ugyanakkor semmi kétség afelől, hogy egy gyakorló anya nem viszi túlzásba a dolgokat, amikor gyermekeivel indul sétára New York utcáin. És, ha éppen úgy tartja kedve és kényelme, akkor kicsit „összekeveri” a lányokat, és a leghatékonyabb módon végzi a szállításukat. Így történhetett, hogy lencsevégre kapták, amint a két legnagyobb gyerek ül a babakocsiban, a legkisebb pedig a karján ülve. James már 6 éves, Inez pedig 4 esztendős, így valójában nem szorulnának már tologatásra. A kis Betty pedig nemrég múlt 1, ezért neki egyértelműen foglalt helye lenne a kétüléses babakocsiban. A szépséges sztár szerint legkisebb lánya a legakaratosabb, de mindig jókat nevetnek rajta a férjével.

Blake egyébként egésznap mosolygott és a kirakatokat nézte szőke lányaival, holott pár hete vesztette el szeretett édesapját, Erniet, akivel nagyon szoros apa-lánya kapcsolatot ápolt.

Forrás: justjared.com