Barion Pixel Kórházi kezelései ellenére is forgat a rákbeteg Reviczky Gábor: Szerepelni fog A mi kis falunk 9. évadában az RTL-en – Coloré

Kórházi kezelései ellenére is forgat a rákbeteg Reviczky Gábor: Szerepelni fog A mi kis falunk 9. évadában az RTL-en

2024. 06. 15.

Múlt héten jött a hír, hogy kórházban volt illetve kórházba kellett mennie Reviczky Gábornak. A 75 éves, több mint 3 éve rákos megbetegedéssel küzdő színész azóta is folyamatosan forgat és most kiderül, sűrű kórházi kezelések ide vagy oda, a Nemzet Művésze visszatér az RTL legsikeresebb sorozatába, A mi kis falunk 9. évadába is.

Elhunyt Reviczky Gábor / Kép forrása: RTL
Reviczky Gábor / Kép forrása: RTL

Reviczky Gábor nyara

Múlt héten még a következőket mesélte lapunknak a prosztatarákkal küzdő művész:

Igaz, most jöttem ki a kórházból, de már holnap mehetek is vissza

Azóta újra megkerestük a színművészt, aki az állapotáról újabb részelteket nem akart elárulni, ám az bizakodásra ad okot, hogy a hamarosan újra forgat az RTL sikersorozatában.

A mi kis falunk stábja várja már, hogy lezáruljanak körülöttem a dolgok, ugyanis hamarosan indul a 9. évad. A forgatókönyveket már írják és természetesen én is szerepelni fogok benne. A mi kis falunk jelenleg a legnézettebb műsor Magyarországon. Szerintem nem a 9. lesz az utolsó, hiszen egy kereskedelmi tévénél a nézettség az, ami a legfontosabb.

-mondta a Colorénak Reviczky Gábor.

A 75 éves színészre további feladatok is várnak, függően attól, hogy egészségügyi állapota engedi-e.

Ezen kívül is tele vagyok munkával a nyáron. Több főszerep is vár rám, Főiskolásoknak csinálom az egyiket, ezt majd a fizikai állapotom dönti el. Nem én döntöm el, nem ők döntik el. Van egy filmfőszerep, amit csak velem akarnak megcsinálni, Pozsgai Zsolt írja és rendezi. Pénzt nem akarnak rá adni, de megcsináljuk akkor is, ha adnak, akkor is hanem, A forgatás júliusra tervezik

-fűzte hozzá.
0 /eletmod/sztarok/reviczky-gabor-mi-kis-falunk-rtl/