Barion Pixel Fekete péntek: Tompos Kátya és Szentesi Éva után a 75 éves Reviczky Gábor: Kórházba került a rákbeteg színész – Coloré

Fekete péntek: Tompos Kátya és Szentesi Éva után a 75 éves Reviczky Gábor: Kórházba került a rákbeteg színész

2024. 05. 31.

Minden bizonnyal az év legsötétebb péntekét éljük ma meg; reggel jött a tragikus hír, miszerint 41 évesen elhunyt rákban Tompos Kátya, továbbá hogy Szentesi Éva írónőnél újabb daganatot találtak. Most mint kiderült, Reviczky Gábor is kórházba került. Az utóbbi napokban már pletykálták, hogy látták a rákbeteg színészt az egyik egészségügyi intézményben, úgyhogy a Coloré munkatársa felkereste a Kossuth-díjas, Nemzet művészét.

Reviczky Gábor állapota folyamatosan javul / Kép forrása: RTL
Reviczky Gábor állapota romlott? / Kép forrása: RTL

Hogy van a rákbeteg Reviczky Gábor?

Igaz, most jöttem ki a kórházból, de már holnap mehetek is vissza. – mondta Reviczky Gábor, aki kérdésünkre, miszerint rosszabbodott-e az állapota a következőt felelte.

Nem szeretnék erről bővebben nyilatkozni, éppen elég rémhír terjeng erről – zárta rövidre sejtelmesen a színész, majd bontotta a vonalat.

Mint ismert, a színész 2022 év végén kezdett gyanakodni, hogy nincs valami rendben az egészségével. Utána derült ki, prosztatarákkal küzd a színész, továbbá áttétet is találtak nála. Az elmúlt másfél évben a 75 éves művész hol jobb, hol rosszabb napokat élt meg a betegségével kapcsolatban; színpadi szerepeket már nem vállal, csupán filmes munkákat képes már csak csinálni.

0 /eletmod/sztarok/tompos-katya-szentesi-eva-reviczky-gabor-rak/