Barion Pixel Úgy néz ki ráhajtott a színésztársára Ariana Grande: Az énekesnő és Ethan Slater Las Vegasban romantikáztak – Coloré

Úgy néz ki ráhajtott a színésztársára Ariana Grande: Az énekesnő és Ethan Slater Las Vegasban romantikáztak

2024. 05. 15.

Tavaly nyáron derült ki, hogy Ariana Grande és Dalton Gomez házassága zátonyra futott. A pletykák szerint pedig Ariana Grande életébe azóta újra beköszöntött a szerelem, választottja pedig nem más, mint Ethan Slater, akivel a Wicked című zenés fantasy-ben játszanak együtt.

Cbs's Coverage Of The 62nd Annual Grammy Awards
forrás: Gettyimages

Arianat és Ethan-t  már többször lefotózták együtt. Legutóbb éppen Las Vegasban a CinemaCon partyn. Ariana Grande és Ethan Slater esetében, ami Vegasban történik, az bizony nem marad ott.

2022 Lucille Lortel Awards
forrás: Gettyimages

A fotók tanúsága szerint Ariana és Ethan végig egymás közelébe voltak a rendezvény alatt és végig turbékolták az eseményt.

Hamarosan érkezik a mozikba Ariana Grande új filmje: a Wicked

A WICKED az Óz boszorkányainak nem ismert története, melyben az Emmy-, Grammy- és Tony-díjas Cynthia Erivo (Harriet – Szabadság vagy halál, a broadway-i Bíborszín) alakítja Elphabát, a szokatlan zöld bőrszíne miatt félreértett fiatal nőt, akinek még fel kell fedeznie az igazi erejét, és a Grammy-díjas, sokszoros platinalemezes szupersztár Ariana Grande alakítja Glindát, a kiváltságokban és ambícióban dúskáló népszerű fiatal nőt, akinek még fel kell fedeznie az igazi szívét és lelkét.