Barion Pixel 3 év házasság után válik Ariana Grande – Ez áll a háttérben – Coloré

3 év házasság után válik Ariana Grande – Ez áll a háttérben

2023. 07. 18.

Ariana Grande és férje, Dalton Gomez a válás mellett döntöttek. Az ok egyszerű: kapcsolatuk nem működött hosszabb távon.

Ariana Grande nem sok időt tölthetett házasságban, ugyanis férjével úgy határoztak, hogy elválnak az útjaik. Az ok a koronavírus, ám nem a bezártság ideje alatt jöttek rá arra, hogy nem egymáshoz valóak, hanem miután minden újra kinyitott. Állításuk szerint a kapcsolatuk nem működött a Covid utáni világban.

A lezárások alatt csodás időszakot éltek át együtt, és mivel férje ingatlanügynökként dolgozik, az ő számára is megszűnt a munka a Covid ideje alatt. Tökéletes pár hónap volt számukra a lezárás, ám a korlátozások megszűnése után komoly nézeteltérések kezdtek felmerülni. Gomez állítólag, meglepődött azon, hogy felesége mennyire híres, hiszen a vírus ideje alatt nem szembesült azzal, hogy mennyi fellépése van, és hogy hány paparazzo követi.

A források azt állították, hogy Gomez megkérdőjelezte, miért van szüksége Grande-nak biztonsági intézkedésekre ahhoz, hogy a nyilvánosság elé lépjen, ami a popsztár számára elengedhetetlen volt. A házasság állítólag akkor kezdett igazán romlani, amikor Grande decemberben Angliába utazott, hogy elkezdje a Wicked című színpadi klasszikus filmadaptációjának forgatását, ahol Glindát, a jó boszorkányt alakítja.

Ariana Grande a napokban Jonathan Bailey-vel nézett teniszmeccset, ami kérdésekre adhat okot / Kép forrása: Karwai Tang / Getty Images
Ariana Grande a napokban Jonathan Bailey-vel nézett teniszmeccset, ami kérdésekre adhat okot / Kép forrása: Karwai Tang / Getty Images

A pár januárban barátságban vált el, és állítólag májusig külön éltek, amikor úgy döntöttek, adnak még egy esélyt a kapcsolatuknak. Ebben a hónapban mindössze két hétig voltak együtt, mielőtt végül végleg elváltak útjaik.

Ariana Grande és férje kapcsolata

Az énekesnő és férje 2020 januárjában csókolóztak először nyilvánosan, majd abban az évben el is jegyezték egymást. 2021 májusában Montecitóban kötötték össze az életüket, Grande esküvőn készült Instagram-fotói pedig a platform történetének egyik legtöbbet lájkolt fotói lettek, több mint 25 millió lájkkal. A koronavírus alatt született frigy utáni lezárás jó időszakban találta őket, ám ez év januárja óta külön élnek, és bár szeretetben váltak el, nem látnak esélyt az újrakezdésre.

Forrás: Daily Mail.

Nyitókép forrása: Getty Images